19 juli 2018

Facebook en Instagram promoties; rendement voor een vriendelijk budget

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om in hun reclame budget ook rekening te houden met adverteren op social media. Maar heeft dat ook effect?

Bereik betaalbaar uw doelgroep 
Het promoten/adverteren op Facebook en/of Instagram geeft u de mogelijkheid om uw netwerk verder uit te breiden binnen uw doelgroep. Het is meetbaar en goed te monitoren. Het promoten zorgt ervoor dat uw berichten of uw zakelijke profiel getoond wordt in de tijdlijn van mensen die uw bedrijf niet volgen, maar wel in uw doelgroep vallen. Het bereiken van duidenden mensen is al te behalen vanaf enkele Euro`s. (tekst gaat verder onder de afbeelding)


Afbeelding hierboven: voorbeeld van berichtpromoties op een bedrijfsprofiel.

Hulp bij promoties op Facebook en Instagram 
Vir2biz kan promoties volledig voor u regelen. Vooraf wordt er een doelstelling en daarbij behorend campagne tarief afgesproken. Dit kan per bericht zijn of per maand. Elke maand is er de mogelijkheid de behaalde resultaten te bespreken en te optimaliseren. Hiervoor heeft vir2biz een handig abonnement. Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag over het zakelijke gebruik van social media? Klik dan op de button hieronder voor meer info.
 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie