vir2biz webcare (CMS)

vir2biz levert met webcare hét meest gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) voor ieder bedrijf met visie, gebouwd en verbeterd aan de hand van gebruikerservaringen en klantsuggesties.

Met onze CMS heeft u complete controle over uw content, zodat u de mogelijkheden van uw website volledig benut en altijd up-to-date is, ook in de toekomst.

Functionaliteit van de CMS
De functionaliteit van de CMS is onder te verdelen in de functionaliteit voor de beheerder en voor de bezoeker. De basis functionaliteit van een CMS is volledig Nederlandstalig en bestaat voor een beheerder uit de volgende onderdelen:

- Beheer van stam gegevens zoals adres gegevens en social media kanalen
- Beheer van de website met de daarbij behorende modules (zoals bijv. webshop, nieuws, portfolio)
- Beheer van de Google Analytics code en metatags (zoekwoorden voor zoekmachines zoals Google)

Wat zijn de voordelen van een CMS?
Voor het onderhouden van een website door middel van CMS is geen tot weinig technische kennis nodig. Een overzicht van de voordelen van een website met CMS functionaliteit in vergelijking tot een statische website:

- Doordat er geen technische kennis nodig is, kunnen er meerdere
  personen binnen een organisatie gegevens publiceren en actualiseren
- Bestaande content (gegevens, documenten en afbeeldingen) zijn
  eenvoudig te beheren en te structureren door de dynamische
  structuur van een CMS
- De navigatie structuur is eenvoudig aan te passen en te veranderen
- Het CMS is volledig Nederlandstalig (optioneel ook in het Engels verkrijgbaar)

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

vir2biz CMS modules en mogelijkheden

 

Pagina beheer

Kunt u werken met Microsoft Word? Dan is onze CMS echt wat voor u. De blanco pagina's kunt u invullen en beheren zoals een Word document. Tekst verwerken en foto's plaatsen rechtstreeks vanaf uw computer. Ook het delen van een YouTube of Vimeo video op de pagina`s is een mogelijkheid. Als u uw wijziging opslaat, staat het meteen ook online

Slider beheer

Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van een grote foto presentatie in een animatie (slider) op de voorpagina. Met deze module kunt u de foto`s of video`s beheren en ze eventueel voorzien van een hyperlink (doorklik naar een pagina van de website), hoofd- en subtekst.

Webshop

Volledige webshop met een overzichterlijk assortiment menu. Deze module biedt u onder andere het volgende: Artikel overzicht met maximaal tien afbeeldingen, een PDF download en een YouTube film per artikel. Koppeling met iDeal, MisterCash en credit cards mogelijk. Beheer van acties, populaire artikelen en merk pagina`s. Als eigenaar heeft u ook een overzicht van alle bestellingen en kunt u online de status hiervan beheren. Neem voor een volledige demo contact met vir2biz op.

Actie blokken

Met deze module kunt u zogenaamde actie blokken toevoegen op uw website. Deze actie blokken zijn te beheren op pagina niveau. Deze blokken kunnen voorzien worden van een afbeelding, een quote en een externe link. Daarnaast is er een keuze in de lay-out van deze blokken. Hierdoor krijgen pagina`s een extra dimensie.

Nieuws

De nieuwsmodule zorgt ervoor dat u binnen een minuut een nieuws item op uw website hebt toegevoegd, inclusief vier foto's en de mogelijkheid om een externe link te plaatsen. Op verzoek kunnen we de laatste nieuwsitems meteen door laten verwijzen naar uw voorpagina. Nieuw: tags en tagcloud toevoegen aan nieuwsitems.

Projecten / portfolio

Wilt u uw klanten laten zien wat uw bedrijf al reeds voor opdrachten gerealiseerd heeft? Dan is deze module dé oplossing: naast een titel en omschrijving kunt u tot 25 foto's en 1 film erbij plaatsen. De laatst geplaatste portfolio items kunnen automatisch ook vertoond worden op de voorpagina van uw website. Wilt u liever zelf bepalen welke items op de voorpagina komen te staan uit uw portfolio dan kan dat ook.

Vestigingen

Met deze module is het eenvoudig om meerdere vestigingen/locaties op de website te beheren. Zo heeft elke vestiging naast de contactgegevens de mogelijkheid haar eigen openingstijden, social media kanalen, foto`s en tekst te beheren. In het contact formulier op de website kan gekozen worden naar welke vestiging het formulier verstuurd moet worden en is er een handige Mapbox (route) kaart waarop alle vestigingen in 1 oogopslag te zien zijn.
 

Teams

Met deze module maakt u een overzichtelijke medewerkers informatie pagina, onderverdeeld in vestigingen en/of afdelingen. Met deze gegevens is het ook mogelijk een digitale visitekaart te genereren met daarin bjvoorbeeld Google Maps en een vCard die gekoppeld kan worden in bijvoorbeeld Outlook.

Evenementen- en activiteiten agenda

Activiteitenkalender met selectie functie per maand. Een agenda item kan bestaan uit meerdere dagen (beurzen e.d.). In de omschrijving kunt u naast tekst ook een afbeelding plaatsen. Op een website wordt automatisch het eerst aankomende agenda item getoond. Verlopen agenda items kunnen vervallen ofin een archief geplaatst worden.

Foto gallery

Een mooie foto presentatie op uw website? Met deze module maakt u eenvoudig fotoalbums aan op uw website. De website bezoeker kan naast de foto's per stuk aanklikken ook kiezen voor een mooie album weergave die automatisch op de pagina uitgevuld wordt (responsive). In deze module zitten geen beperkingen in het aantal albums of foto`s per album.

Formulieren

Met deze module kunt u eenvoudig formulieren aanmaken en/of beheren.Deze formulieren kunnen volledig naar eigen wens opgesteld worden, van checkbox tot opmerkingen veld....alles is mogelijk. Als een formulier volledig is dan kan deze gekoppeld worden aan een pagina in uw website.

Review / klantenbeoordelingen

De module review is een mooie aanvulling voor elke ondernemer die graag op zijn website wil laten zien hoe tevreden klanten over zijn/haar product zijn. Bezoekers van de website kunnen een review schrijven. Hiervan ontvangt u een bevestigings e-mail zodat u altijd op de hoogte bent van een nieuwe review. Bij de instellingen is het aan u de keuze of een review real time geplaatst mag worden of dat u zelf goedkeuring wilt geven voordat de review zichtbaar wordt op uw website. Klantenbeoordelingen zijn niet alleen waardevol voor potentiële klanten maar ook voor een betere prestatie bij zoekmachines zoals Google.

Weblinks

Steeds vaker willen ondernemers via het internet doorlinken naar fabrikanten, verenigingen e.d. waar ze bij betrokken zijn. De module links is daarvoor erg geschikt. U vult de naam en locatie in en eventueel plaatst u er een afbeelding bij, nadat u dit opslaat staat de link netjes vermeld op uw website.

Online reserveren en ticket verkoop

De module ëvenementen" is voor veel mogelijkheden inzetbaar. Zoals het reserveren of ticket verkoop vanaf uw website voor aankomende evenementen. Ideaal voor kaartverkoop van workshops, beurzen, clinics en feesten. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor de online verkoop van entree kaarten, zowel los als in groepsverband of met een arrangement. Deze module kan gekoppeld worden aan het betaalsysteem van Mollie waardoor een reservering of ticket verkoop ook meteen financieel afgehandeld kan worden. 

Downloads

Maakt u gebruik van routebeschrijvingen, documenten, gebruiksaanwijzingen e.d.? Dan is de module downloads erg geschikt voor u. Met downloads kunt u eenvoudig documenten (PDF, Word, Excel e.d.) toevoegen aan uw website. Downloads zijn toe te kennen aan een specifieke pagina, of kunnen verzameld worden op een pagina "downloads".

Gastenboek

Uw internet bezoekers laten graag een reactie achter op uw website. Hiervoor hebben wij de module gastenboek gebouwd. Hiermee kunt u eenvoudig het gastenboek beheren, berichten verwijderen of zelfs gebruikers blokkeren.

Banner management

Met deze module beheert u zelf de banners die op uw site staan. Tevens is er een mogelijkheid door te verwijzen naar banners van derden (zoals bijv.: TradeDoubler).

Multi Language

Het CMS kan uitgebouwd worden naar verschillende talen. Op dit moment is het mogelijk uw website te voorzien van 4 andere talen. Dit kunt u eenvoudig op pagina niveau in het CMS beheren. Ook is het mogelijk het vertaalprogramma van Google te gebruiken.

Promotie (Instagram/Facebook/Google)

Snel en eenvoudig een promotie op Facebook, Instagram en/of Google plaatsen? Via het vir2biz webcare kunt u zelf een promotie aanmaken, binnen 1 minuut is dit te realiseren. Het vir2biz team pakt het vervolgens verder op en plaatst voor u de promotie op de gewenste locaties. Maar....dat is nog niet alles. Het vir2biz team optimaliseert en controleert uw promotie voordat deze online gaat. 

inStore narrowcasting

Instore is de narrowcasting oplossing van vir2biz. Met deze module kunt u eenvoudig uw eigen TV kanaal samenstellen met de gegevens die u al heeft ingevoerd in het CMS (webshop, portfolio e.d.) afgewisseld met video, social media, landelijk nieuws, weer en verkeer. Lees er hier meer over.

Instellingen

Deze module is voor het algemeen onderhoud van uw website. Hierin staan de contactgegevens, social media kanalen en openingstijden van uw bedrijf. Ook wordt in deze module het beheer verzorgd van bijvoorbeeld Google Maps en Google Analytics. Deze gegevens komen vaak op diverse lokaties terug op uw website. Elke ondernemer wil goed gevonden worden op het internet. Om slim om te kunnen gaan met de vindbaarheid van uw website hebben wij in deze module ook Metatags beheer ingebouwd. Hiermee kunt u zelf bepalen met welke zoekwoorden u gevonden wilt worden op Google, Bing, Live search, Ilse, etc. 

Invullen en bijhouden van uw website

Hoe zorgt u ervoor dat alles wat u op uw website wilt plaatsen ook correct gebeurd? Hiervoor is een top 10 van valkuilen samengesteld om u, parttime webmasters / content managers, te behoeden van dit soort fouten en de kwaliteit en de uitstraling van uw website te waarborgen. Het team van vir2biz staat op kantoordagen ook altijd voor u klaar om u te ondersteunen.

Ga naar webcare

Hoe werkt het vir2biz CMS?

Demo video

Hiernaast ziet u een demo video van het vir2biz CMS, met daaronder de verschillende modules die beschikbaar zijn.

Portfolio

Voor enkele voorbeelden uit de praktijk verwijzen wij u graag naar onze portfolio.

vir2biz heeft in de afgelopen jaren al meer dan 750 succesvolle projecten opgeleverd voor ruim 500 opdrachtgevers. Hieronder vindt u enkele van de recent opgeleverde projecten.

Wat opdrachtgevers van de vir2biz werkwijze en het eindresultaat vinden? Dat kunt u hier lezen.

Bekijk ons portfolio
Binnen één werkdag in uw mailbox

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan