Op zoek naar een betaalbare professionele website?

Een betaalbare maatwerk website, dat is toch de droom van iedere ondernemer? Bij vir2biz streven we ernaar om uw digitale visie werkelijkheid te maken. Het unieke voordeel van werken met ons is dat u zelf volledige controle heeft over de lay-out en functionaliteiten van uw website. Met behulp van ons gebruiksvriendelijke en volledig Nederlandstalige vir2biz CMS kunt u uw website eenvoudig en efficiënt onderhouden.

Ons CMS is speciaal ontwikkeld om het beheer van uw website zo simpel mogelijk te maken. U heeft geen technische kennis nodig om wijzigingen door te voeren en nieuwe content toe te voegen. Hierdoor behoudt u te allen tijde de regie over uw online aanwezigheid en kunt u snel inspelen op veranderingen in uw bedrijf.

Bij vir2biz geloven we niet in standaardoplossingen. Daarom maken we geen gebruik van open source platformen zoals Wordpress, Joomla en Magento. In plaats daarvan leveren we maatwerk websites die volledig zijn afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Geen concessies, geen beperkingen; samen zorgen we ervoor dat uw website uniek en onderscheidend is op het internet.

Onze expertise en toewijding resulteren in een website die perfect past bij uw merkidentiteit en de waarden van uw bedrijf uitdraagt. Met een unieke maatwerk website van vir2biz bent u verzekerd van een professionele online presentatie die indruk maakt op uw bezoekers en potentiële klanten. Laat ons u helpen om uw online ambities te verwezenlijken en een krachtige digitale aanwezigheid op te bouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw online succes kunnen realiseren!

vir2biz denkt mee en ondersteunt in: 

  • Opbouw website met de door u gewenste functionaliteiten
  • Eventuele API koppelingen met systemen van derden
  • Oplevering website met ondersteuning en advies voor een optimaal resultaat
  • Hosting, domeinregistratie en SSL certificaat 
  • Optimaliseren website voor zoekmachines (SEO)
  • Koppeling met Google Merchant Center (Google Ads, Mijn Bedrijf, Remarketing Ads e.d.)
  • Social Media Marketing

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Op elk scherm een optimale weergave

Websites die leiden tot resultaat

Vir2biz bedenkt, ontwerpt en realiseert online experiences: effectieve oplossingen die met plezier gebruikt worden door zowel onze opdrachtgever als de eindgebruiker.

Al meer dan 25 jaar ervaring

Als ervaren website bouwer heeft vir2biz in de afgelopen 25 jaar al honderden opdrachtgevers naar wens geholpen met het laten maken van een website. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt vir2biz uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Met onze expertise in website seo, website content, website copywriting en responsive webdesign zorgen we voor een optimale website die voldoet aan uw vereisten. Van het bouwen van de website database tot het uitvoeren van regelmatige website updates, wij regelen het allemaal. Daarbij maken we gebruik van de beste webdesign templates en technieken, bij vir2biz staat maatwerk en beveiliging voorop.

Werkwijze

Voordat we starten met het ontwerpen van uw website, maken we eerst een website concept zodat u een goed beeld krijgt van de stijl en uitstraling. Vervolgens gaan we aan de slag met het daadwerkelijk website ontwerpen. Als webdesign bureau met jarenlange ervaring weten we exact waar we op moeten letten voor het beste resultaat. Na oplevering bieden we uiteraard ook website onderhoud aan, zodat uw website altijd up-to-date en goed beveiligd blijft.

Bent u op zoek naar een website ontwikkelaar of website ontwerper die met u meedenkt? Wilt u zelf een website bouwen of toch liever uitbesteden aan een expert? Bij vir2biz bent u aan het juiste adres. Wij maken graag een vrijblijvende webdesign offerte voor u, zodat u direct inzicht heeft in de webdesign kosten. Daarbij garanderen we altijd betaalbaar webdesign van hoge kwaliteit.

Naast het ontwerpen en bouwen van uw website, kunnen we u ook ondersteunen bij het schrijven van pakkende website teksten en het kiezen van de juiste website afbeeldingen en website fotografie. Alles om ervoor te zorgen dat uw website optimaal converteert. Moet de website worden aangepast aan uw huisstijl? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat de website naadloos aansluit op uw bestaande uitstraling en alle gewenste functionaliteiten bevat.

Wat uw wensen ook zijn, bij vir2biz hebben we altijd een passend webdesign pakket of webdesign thema voor u. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw nieuwe of vernieuwde website. Wij kijken er naar uit om samen met u te werken aan een website die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt!

Zo bereikt u meer klanten met minder kosten!

Al 25 jaar ervaring in online marketing

Waarom voor vir2biz kiezen?

- Betaalbare professionele websites en webshops
- Volledig maatwerk, geen standaard lay-outs
- Eenvoudig Nederlandstalig beheer systeem (CMS)
- Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing
- Optimale weergave voor smartphone, tablet, notebook en pc
 

Vrijblijvend meer informatie opvragen