Op zoek naar een betaalbare professionele website?

Een betaalbare maatwerk website, welke ondernemer wil dat nou niet. Bij vir2biz bepaalt u zelf volledig de lay-out en functionaliteiten van uw website. Dat is het voordeel dat u gebruikt maakt van het vir2biz CMS om uw website te onderhouden, simpel en volledig Nederlandstalig. Deze CMS is volledig opgebouwd om het onderhoud van uw website zo eenvoudig mogelijk te houden. 

vir2biz maakt geen gebruik van open source oplossingen zoals Wordpress, Joomla en Magento. Al onze websites zijn maatwerk en afgestemd op uw wensen, zonder daar concessies in te doen. Zo zorgen we er samen voor dat u uniek op het internet bent. 
 

vir2biz denkt mee en ondersteunt in: 

  • Opbouw website met de door u gewenste functionaliteiten
  • Eventuele API koppelingen met systemen van derden
  • Oplevering website met ondersteuning en advies voor een optimaal resultaat
  • Hosting, domeinregistratie en SSL certificaat 
  • Optimaliseren website voor zoekmachines (SEO)
  • Koppeling met Google Merchant Center (Google Ads, Mijn Bedrijf, Remarketing Ads e.d.)
  • Social Media Marketing


vir2biz heeft in de afgelopen 20 jaar al honderden opdrachtgevers naar wens geholpen. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt vir2biz uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Zo bereikt u meer klanten met minder kosten!

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Op elk scherm een optimale weergave

Websites die leiden tot resultaat

Vir2biz bedenkt, ontwerpt en realiseert online experiences: effectieve oplossingen die met plezier gebruikt worden door zowel onze opdrachtgever als de eindgebruiker.