Bedrijfsprofiel

Wat betekent vir2biz?

vir2biz, uit te spreken als virtoebiz, is een verbastering van virtual to business.

Even voorstellen

vir2biz is sinds 2001 gespecialiseerd in technisch sterke en stijlvolle websites, webshops, webapplicaties, zoekmachine optimalisatie en online marketing. Als klant van vir2biz bent u er van verzekerd dat het eindproduct uniek is, alles is maatwerk. Na ruim 20 jaar blijft vir2biz innoveren, zoals bijvoorbeeld API koppelingen met derden. Naast eigen producten (Webcare, inStore en Mycheckin) bouwt vir2biz ook applicaties op maat. vir2biz ontzorgd en ondersteund ondernemers om succesvol op het internet te zijn. 
      

Samenwerking met betrouwbare partners

Om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen werken wij samen met een aantal betrouwbare partners die websites van onze klanten naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Zoals o.a. het betaalsysteem Mollie en Stichting Webwinkelkeur. 


Kennismaken?

Hecht u ook veel waarde aan korte lijnen, eenvoud, kwaliteit en zoekt u één partij voor al uw internet vraagstukken? Dan wordt het tijd om eens samen een kop koffie te drinken! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

MyCheckin

MyCheckin is een online ticket verkoop- en reserveringsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan uw reeds bestaande website door middel van een embed (insluit) code. In het beheer systeem van MyCheckin kunt u vervolgens alles beheren en monitoren.

Meer informatie

Een greep uit ons portfolio