Al meer dan 20 jaar uw adres voor betaalbare websites

Wat betekent vir2biz?

vir2biz, uit te spreken als virtoebiz, is een verbastering van virtual to business.

Even voorstellen

Vir2biz is al sinds 2001 een toonaangevende specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van technisch sterke en stijlvolle websites, webshops, webapplicaties, en het optimaliseren van zoekmachines en online marketing. Onze focus ligt altijd op maatwerk, omdat we geloven dat elk bedrijf uniek is en een persoonlijke online aanwezigheid verdient.

Als klant van Vir2biz kunt u erop vertrouwen dat het eindproduct van uw webproject volledig uniek is en perfect aansluit bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. Onze ervaren ontwerpers en ontwikkelaars zetten zich volledig in om een product te creëren dat de essentie van uw merk vastlegt en uw online aanwezigheid versterkt.

In de afgelopen ruim 20 jaar hebben we niet stilgezeten en blijven we voortdurend innoveren. Zo hebben we bijvoorbeeld geïntegreerde API-koppelingen met externe systemen geïmplementeerd om uw online processen naadloos te laten verlopen en de efficiëntie te verbeteren.

Naast onze eigen producten, zoals Webcare, inStore en Mycheckin, bieden we ook op maat gemaakte applicaties die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Bij Vir2biz geloven we in het ontzorgen en ondersteunen van ondernemers om succesvol te zijn op het internet. Daarom bieden we uitgebreide services en ondersteuning, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij uw digitale aanwezigheid naar een hoger niveau tillen.

Kies voor Vir2biz als uw betrouwbare partner in online succes en ontdek hoe wij uw online ambities werkelijkheid kunnen maken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw online groei stimuleren!


      

Samenwerking met betrouwbare partners

Om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen werken wij samen met een aantal betrouwbare partners die websites van onze klanten naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Zoals o.a. het betaalsysteem Mollie en Stichting Webwinkelkeur. 


Kennismaken?

Hecht u ook veel waarde aan korte lijnen, eenvoud, kwaliteit en zoekt u één partij voor al uw internet vraagstukken? Dan wordt het tijd om eens samen een kop koffie te drinken! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Een greep uit ons portfolio