Wilt u meer online verkoop genereren?

vir2biz ontwerpt en ontwikkelt dagelijks nieuwe, klantvriendelijke webshops voor ondernemers. Gedurende de bouw van uw webshop staan uw wensen als ondernemer centraal. Zo houden wij rekening met de gewenste huisstijl en zorgen wij ervoor dat de webshop ondersteunt wordt door een gebruiksvriendelijk CMS. We hebben in 20 jaar natuurlijk ook veel kennis opgedaan in alles rondom een webshop en de promotie ervan. Als de webshop online staat wilt u immers ook graag bezoekers in uw virtuele winkel. 
 

vir2biz denkt mee en ondersteunt in: 

  • Opbouw webshop met de door u gewenste functionaliteiten
  • Eventuele API koppelingen met Boekhoud/ERP systemen
  • Oplevering webshop met ondersteuning en advies voor een optimaal resultaat
  • Aanmelding betaalsysteem, keurmerk e.d. 
  • Optimaliseren webshop voor zoekmachines (SEO)
  • Marketing plan Google Ads en/of Social Media

vir2biz heeft in de afgelopen jaren al honderden opdrachtgevers naar wens geholpen. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt vir2biz uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Zo behaalt u meer klanten voor minder kosten!

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Het succesvol exploiteren van een webshop

Na oplevering van een webshop begint het "echte werk". Het aan de man brengen van uw producten. Maar hoe gaan ze uw webshop vinden? Hoe haalt u rendement uit een internet bezoeker? Bij vir2biz begleiden wij u in de opstart van een webshop. Samen met u wordt een marketing plan samengesteld met doelstellingen. Als startende webshop eigenaar heeft u dan beschikking over de kennis en tools om een succesvol internet ondernemer te worden.

De makkelijkste manier om online betalingen te verwerken

Afrekenen, donatie of abonnement?

Mollie helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing in heel Europa. Accepteer vandaag nog betere betalingen en boost de groei van jouw onderneming en dat alles eenvoudig gekoppeld aan het vir2biz CMS.

Aanmelden Mollie

Voor enkele voorbeelden uit de praktijk verwijzen wij u graag naar onze portfolio.

Portfolio

vir2biz heeft in de afgelopen jaren al meer dan 750 succesvolle projecten opgeleverd voor ruim 500 opdrachtgevers. Hieronder vindt u enkele van de recent opgeleverde projecten.

Wat opdrachtgevers van de vir2biz werkwijze en het eindresultaat vinden? Dat kunt u hier lezen.

Bekijk ons portfolio

Wat is Webwinkelkeur?

vir2biz is Webwinkelkeur partner

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. Als non-profit organisatie biedet het meer keurmerk voor minder. Alle leden voldoen aan de gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare keurmerk met ervaringenpagina, klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen. Hiermee biedt het webwinkel keurmerk de dubbele zekerheid bij alle online aankopen.

Bekijk onze partnerpagina
Wat ben ik super blij met mijn nieuwe website, bedankt vir2biz

Klantreacties

Benieuwd wat de ervaringen van onze opdrachtgevers zijn?

Bekijk de klantreacties
Binnen één werkdag in uw mailbox

Wat kost een webshop?

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een professionele webshop, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan