Wilt u meer online verkoop genereren?

Bij vir2biz hebben we dagelijks de eer om nieuwe klantvriendelijke webshops te ontwerpen en ontwikkelen voor gedreven ondernemers zoals u. Tijdens het bouwproces van uw webshop staan uw wensen en behoeften als ondernemer centraal. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw merkidentiteit tot uiting te laten komen en een naadloze gebruikerservaring te bieden aan uw klanten. Daarom houden we rekening met de gewenste huisstijl en zorgen we ervoor dat uw webshop wordt ondersteund door een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem), zodat u zelf gemakkelijk uw website kunt beheren en updaten.

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een schat aan kennis opgedaan in alles wat met webshops en hun promotie te maken heeft. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste strategieën om uw webshop succesvol te maken. Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot online marketing, wij zorgen ervoor dat uw webshop de aandacht krijgt die het verdient.

Bij vir2biz begrijpen we dat uw webshop pas echt succesvol is wanneer deze live is en bezoekers aantrekt. Daarom zetten we ons in om uw virtuele winkel te voorzien van de juiste tools om potentiële klanten te bereiken en te converteren naar loyale klanten. We bouwen niet alleen websites; we creëren kansen voor uw onderneming om te groeien en te bloeien in het digitale landschap.

Laat vir2biz uw ideeën tot leven brengen en uw webshop transformeren tot een krachtige online verkoopmachine. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen uw online ambities kunnen verwezenlijken. Met vir2biz staat uw succesvolle webshop slechts een klik verwijderd!

vir2biz denkt mee en ondersteunt in: 

  • Opbouw webshop met de door u gewenste functionaliteiten
  • Eventuele API koppelingen met Boekhoud/ERP systemen
  • Oplevering webshop met ondersteuning en advies voor een optimaal resultaat
  • Aanmelding betaalsysteem, keurmerk e.d. 
  • Optimaliseren webshop voor zoekmachines (SEO)
  • Social Media marketing
  • Google diensten zoals: Shopping, Ads, Remarketing Ads, Mijn bedrijf en Analytics
  • Koppeling met Meta Shops (Facebook en Instagram)


vir2biz heeft in de afgelopen jaren al honderden opdrachtgevers naar wens geholpen. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt vir2biz uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Zo behaalt u meer klanten met minder kosten!

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Het succesvol exploiteren van een webshop

Na oplevering van een webshop begint het "echte werk". Het aan de man brengen van uw producten. Maar hoe gaan ze uw webshop vinden? Hoe haalt u rendement uit een internet bezoeker? Bij vir2biz begleiden wij u in de opstart van een webshop. Samen met u wordt een marketing plan samengesteld met doelstellingen. Als startende webshop eigenaar heeft u dan beschikking over de kennis en tools om een succesvol internet ondernemer te worden.

Google Shopping en Remarketing ads

Uw producten direct op Google

Een vir2biz webshop kan gekoppeld worden aan Google Merchant Center. Hiermee kunt u als webshop eigenaar uw diensten op Google beheren, zoals:

- Google Ads
- Google Shopping
- Google Remarketing Ads

Daarnaast kan de webshop aan overige Google producten gekoppeld worden zoals:

- Google Mijn Bedrijf
- Google Analytics

Meer informatie over Google diensten

De makkelijkste manier om online betalingen te verwerken

Afrekenen, donatie of abonnement?

Mollie helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing in heel Europa. Accepteer vandaag nog betere betalingen en boost de groei van jouw onderneming en dat alles eenvoudig gekoppeld aan het vir2biz CMS.

Aanmelden Mollie

Een keurmerk voor uw website

vir2biz is Webwinkelkeur partner

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. Als non-profit organisatie biedet het meer keurmerk voor minder. Alle leden voldoen aan de gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare keurmerk met ervaringenpagina, klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen. Hiermee biedt het webwinkel keurmerk de dubbele zekerheid bij alle online aankopen.

Bekijk onze partnerpagina

Voor enkele voorbeelden uit de praktijk verwijzen wij u graag naar onze portfolio.

Portfolio

vir2biz heeft in de afgelopen jaren al meer dan 750 succesvolle projecten opgeleverd voor ruim 500 opdrachtgevers. Hieronder vindt u enkele van de recent opgeleverde projecten.

Wat opdrachtgevers van de vir2biz werkwijze en het eindresultaat vinden? Dat kunt u hier lezen.

Bekijk ons portfolio
Op zoek naar een professionele webshop met een koppeling naar Google?

Wat kost een webshop?

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een professionele webshop, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie!
Al 25 jaar ervaring in online marketing

Waarom voor vir2biz kiezen?

- Betaalbare professionele websites en webshops
- Volledig maatwerk, geen standaard lay-outs
- Eenvoudig Nederlandstalig beheer systeem (CMS)
- Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing
- Optimale weergave voor smartphone, tablet, notebook en pc

Vrijblijvend meer informatie opvragen