Maakt uw bedrijf al optimaal gebruik van Social Media?

Adverteren doe je op de plek waar je doelgroep te vinden is

Steeds meer bedrijven maken gebruik van het adverteren op Instagram en Facebook. Het is betaalbaar en het bereik is enorm. Samen met u bepalen we uw doelgroep en op welke sociale kanalen zij actief zijn. Op alle mediakanalen aanwezig zijn is vaak overbodig. We bepalen samen de strategie en adviseren over het aantal posts dat we ideaal achten. In overleg ondersteunen wij bij het creëren van de juiste foto’s, filmpjes of artikels om zo uw doelgroep op een creatieve manier te prikkelen. Met verschillende monitoring tools is het mogelijk om het respons hiervan te meten en eventueel bij te sturen.


vir2biz denkt mee en ondersteund in: 
  • Marketing plan Social Media
  • Inplannen van social media promotie(s)
  • Optimaliseren van uw social media promotie
  • Monitoring en eventueel bijsturen tijdens de campagne

vir2biz heeft in de afgelopen jaren al honderden opdrachtgevers naar wens geholpen. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt de vir2biz promotie module uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Zo behaalt u meer klanten voor minder kosten!

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Webcare module promotie: snel en effectief

Snel en eenvoudig een promotie op Facebook, Instagram en/of Google plaatsen? Via het vir2biz webcare kunt u zelf een promotie aanmaken, binnen 1 minuut is dit te realiseren. Het vir2biz team pakt het vervolgens verder op en plaatst voor u de promotie op de gewenste locaties. Maar....dat is nog niet alles. Het vir2biz team optimaliseert en controleert uw promotie voordat deze online gaat. 

Zo bent u niet uren bezig met het instellen van een social media- of adwords campagne en hoeft u geen kennis te hebben van honderden spelregels die u moet kennen met het opstellen van een succesvolle betaalde promotie.
Dat is het voordeel voor de vir2biz klanten. 

Uw offerte binnen één werkdag in uw mailbox

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot het opzetten van een social media marketing plan of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan