Online reserverings- en ticketsysteem MyCheckin

In 2019 heeft vir2biz een onlne verkoop tool samengesteld om ondernemers, stichtingen en verenigingen de mogelijkheid te bieden haar klanten eenvoudig online te kunnen bedienen met het reserveren of verkopen van entreebewijzen. 

MyCheckin is een online ticket verkoop- credit- en reserveringsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan uw reeds bestaande website door middel van een embed (insluit) code. In het beheer systeem van MyCheckin kunt u vervolgens alles beheren en monitoren.

MyCheckin is beschikbaar in 3 verschillende toepassingen:
Ticket verkoop systeem voor o.a. evenementen, toneelverenigingen, festival, musea, theater, etc.
Reservering systeem: voor o.a. horeca, vakantiewoningen, werkplaatsen, praktijken, etc.
Credit systeem: voor o.a. sportscholen, personal trainers, coaches, kappers, etc.

MyCheckin heeft vele mogelijkheden en is relatief snel voor u op te zetten in uw eigen huisstijl. Wilt u meer weten over MyCheckin? Bezoek dan www.MyCheckin.nl of neem voor meer informatie over MyCheckin geheel vrijblijvend contact met ons op.
 


 

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Binnen 7 werkdagen beschikbaar!

Meer weten over MyCheckin?

MyCheckin is eenvoudig in gebruik voor Nederlanders en Belgen. Tickets of reserveringen kunnen vooraf betaald worden met het betaalsysteem van Mollie. MyCheckin is een eenvoudig en goedkoop ticketsysteem met vele mogelijkheden. Heeft u interesse of wilt u meer weten over MyCheckin? Klik op de button hieronder. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan