Ticket- en creditsysteem MyCheckin

Automatisch online uw reserveringen inboeken of tickets verkopen?
MyCheckin is een online ticket verkoop- en reserveringsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan uw website door middel van een embed (insluit) code. In het beheer systeem van MyCheckin kunt u vervolgens alles beheren en monitoren. MyCheckin bestaat uit 2 verschillende diensten; 

1 - Creditsysteem voor uw klanten

Het werkt eenvoudig. Klanten maken een login aan op de website en kopen een tegoed, tegoeden of andere arrangementen die aangeboden worden. Betalen gaat via het betaalsysteem van Mollie. Het aangekochte tegoed (credits) wordt bewaard in de klantlogin.

In de beveiligde klanten login kan een klant reserveren voor een les, workshop, training e.d. Op het moment van reserveren wordt een credit automatisch afgeschreven van het tegoed. In de login heeft de klant een mooi overzicht van de te reserveren items, nog aanwezige tegoeden, verbruikte credits en de mogelijkheid deze tegoeden verder aan te vullen.


2 - Online ticketverkoop systeem

Online ticket verkoop voor kleine en grote evenementen of entreebewijs voor o.a. musea, zwembaden, personal/sport trainers en theaters. Via de website kunnen per evenement tickets besteld en betaald worden met het betaalsysteem van Mollie. De besteller ontvangt een e-mail met de bestelde tickets in HTML en PDF. Deze kunnen voorzien worden van een QR code zodat afhandeling bij de entree snel verloopt.

Optioneel is het mogelijk om bij inloop- en openingstijden tijdsloten toe te voegen. Deze worden gekoppeld aan een aantal maximum klanten per tijdslot. 

 

MyCheckin heeft vele mogelijkheden en is relatief snel voor u op te zetten in uw eigen huisstijl. Neem voor meer informatie over MyCheckin geheel vrijblijvend contact met ons op.
 


 

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Binnen 7 werkdagen beschikbaar!

Meer weten over MyCheckin?

MyCheckin is eenvoudig in gebruik voor Nederlanders en Belgen. Tickets of reserveringen kunnen vooraf betaald worden met het betaalsysteem van Mollie. MyCheckin is een eenvoudig en goedkoop ticketsysteem met vele mogelijkheden. Heeft u interesse of wilt u meer weten over MyCheckin? Klik op de button hieronder. 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan