Betrouwbare en betaalbare hosting

Persoonlijk contact met de klant vinden wij belangrijk. Het gaat immers om uw website, een belangrijk medium om te communiceren met uw klanten. Al sinds 2001 hebben wij ervaring met het hosten van honderden websites. Wij beschikken over nieuwe moderne webservers met dagelijkse backup. Hierdoor kunnen wij stabiliteit, hoge uptime en hoge snelheid voor uw website garanderen.

Hosting in Nederland en België
Wilt u uw bedrijf in Nederland en/of België via het internet succesvol presenteren? vir2biz adviseert u met de juiste aanpak hierin en beschikt over servers in Nederland en België. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Voordeel pakketten
U heeft uitgebreide mogelijkheden met onze hosting pakketten. U kunt direct met uw webhosting pakket aan de slag. 
 

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

SSL certificaten van vir2biz

Veilig online

Een beveiligde omgeving is de standaard geworden voor alle websites/webwinkels, het geeft de consument de bevestiging dat er veilig besteld kan worden op uw website zonder dat er gegevens "gelekt" kunnen worden. Daarnaast is het ook van belang voor de zoekmachine optimalisatie, websites met een SSL certificaat worden hoger geïndexeerd.

Host u bij vir2biz? Vraag dan naar de verschillende mogelijkheden.

Een domeinnaam verhuizing is bij vir2biz erg eenvoudig!

Een domeinnaam verhuizing is bij vir2biz erg eenvoudig!

Er zijn enkele stappen die afgewerkt moeten worden voor een succesvolle verhuizing.

1 - Om een domeinnaam te verhuizen heeft u een verhuis code nodig. Deze code vraagt u op bij de huidige provider waar u de domeinnaam met eventuele hosting jaarlijks aan betaald.

2 - De provider is verplicht de verhuis code binnen 5 werkdagen aan u te verstrekken, deze stuurt u per mail door naar vir2biz.

3 - De verhuizing wordt in gang gezet, afhankelijk van de domein extentie (.nl/.be/.com/.eu etc.) kan dit tussen de 1 en 6 werkdagen duren.

4 - Als de domeinnaam succesvol verhuisd is vergeet dan niet de vorige provider te voorzien van een opzegging zodat u geen ongewenste facturen meer ontvangt.

Uw offerte binnen één werkdag in uw mailbox

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot het registreren van een domeinnaam, het hosten van een website of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan