Doelgericht campagne voeren met een landingspagina

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een webpagina die volledig los staat van je website waar naar je vanuit advertenties, mailings, social media of printuitingen mensen naartoe stuurt. Een landingspagina legt nadrukkelijk de focus op een dienst of product wat u in de schijnwerpers wil zetten. De doelstelling van een landingspagina is om de bezoekers tot een bepaalde actie aan te zetten. Dat kan zijn het inschrijven voor een nieuwsbrief of activiteit, het downloaden van een brochure of uiteraard directe verkoop. Een landingspagina maakt adverteren doelgerichter en inzichtelijker.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie
Bereik meer met minder budget

Uw bedrijf op social media

Steeds meer bedrijven maken gebruik van het adverteren op Instagram en Facebook. Het is betaalbaar en het bereik is enorm. Samen met u bepalen we uw doelgroep en op welke sociale kanalen zij actief zijn. Op alle mediakanalen aanwezig zijn is vaak overbodig. 

Meer over social media

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Vul uw naam en mailadres om binnen één werkdag geheel vrijblijvend meer informatie te ontvangen.