Doelgericht campagne voeren met een landingspagina

Doelgericht campagne voeren met een landingspagina

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een webpagina die volledig los staat van je website waar naar je vanuit advertenties, mailings, social media of printuitingen mensen naartoe stuurt. Een landingspagina legt nadrukkelijk de focus op een dienst of product wat u in de schijnwerpers wil zetten. De doelstelling van een landingspagina is om de bezoekers tot een bepaalde actie aan te zetten. Dat kan zijn het inschrijven voor een nieuwsbrief of activiteit, het downloaden van een brochure of uiteraard directe verkoop. Een landingspagina maakt adverteren doelgerichter en inzichtelijker.

Geen dure opstartkosten voor uw campagnes

Eenvoudig zelf beheren

Met de landingspagina module kunt u eenvoudig deze aanmaken en beheren. De module is een onderdeel van het CMS waarmee u ook de website onderhoud. De inhoud en opvulling bepaald u zelf, de opmaak hebben we al voor u klaar gezet. Zo kunt u snel en eenvoudig uw landingspagina`s beheren.

Vrijblijvend meer informatie opvragen

Hoe onderscheid ik mij met een landingspagina

Wees uniek!

Er is een enorm aanbod aan producten en diensten op zoekmachines zoals Google. Vir2biz kan uw bedrijf adviseren en ondersteunen bij het voeren van een campagne.

Bezoek de website van vir2biz
Rendement met clicks

Google en landingspagina

Maakt u gebruik van Google Adwords dan is een landingspagina een absolute must. Zo kunt u de focus leggen op een enkele dienst of product en zal de Call to action (oproep tot actie) gemaximaliseerd zijn.

Vraag een offerte aan

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Vul uw naam en mailadres om binnen één werkdag geheel vrijblijvend meer informatie te ontvangen.