Make the internet great again

Al sinds 2001 fungeert vir2biz als de betrouwbare digitale partner voor ondernemers. Ons doel is niet simpelweg voor u te werken, maar om samen met u te werken en zo het allerbeste resultaat te bereiken. We hechten veel waarde aan samenwerking met ondernemers die dezelfde passie en enthousiasme hebben voor hun vak als wij voor het onze. Het is onze overtuiging dat een gezamenlijke inspanning leidt tot de meest succesvolle en bevredigende resultaten.

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid portfolio opgebouwd met enkele honderden opdrachtgevers, waarvoor we met veel toewijding en inzet werken. Elk project, groot of klein, wordt met dezelfde passie en toewijding aangepakt. Onze klantenkring strekt zich uit over meerdere landen, waaronder Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Brazilië.

Bij vir2biz geloven we in de kracht van creativiteit, technologie en klantgerichtheid. Onze websites en diensten zijn het resultaat van zorgvuldig vakmanschap en innovatieve oplossingen. We streven ernaar om uw online aanwezigheid te transformeren en uw bedrijf te laten groeien.

Of het nu gaat om het ontwerpen en ontwikkelen van een op maat gemaakte website, het creëren van een professionele webshop of het optimaliseren van uw online marketing, vir2biz staat voor u klaar. Samen met u willen we uw digitale ambities verwezenlijken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Ontdek vandaag nog hoe vir2biz u kan ondersteunen in uw digitale reis. Neem contact met ons op en laat ons u helpen om uw online doelen te bereiken!

      
Wat kan vir2biz voor u betekenen?
- Eigen uniek ontwerp van een website en/of webshop, samengesteld op basis van uw wensen
- Responsive webdesign (voor optimale weergave op desktop, notebook, tablet en smartphone)
- Gebruiksvriendelijk beheer omgeving (CMS)
- API koppelingen met derden voor nog meer unieke functionaliteiten op uw website
- Aanvraag, implementatie en testen betaalomgeving (bijv.: iDeal, Bancontact, Sofort, etc.)
- Domeinregistratie en hosting
- Zoekmachine optimalisatie van websites en webshops (SEO)
- SSL certificaat voor het beveiligen van uw website en/of webshop
- “inStore” narrowcasting, uw eigen TV kanaal voor in de winkel gekoppeld aan uw CMS omgeving
- Ondersteuning social media marketing
- Online ticket/ reservering systeem Mycheckin
- Gespecialiseerd in e-commerce voor Nederland en België


Interesse?
Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan gerust een afspraak en wij komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

 

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Portfolio

Voor enkele voorbeelden uit de praktijk verwijzen wij u graag naar onze portfolio.

vir2biz heeft in de afgelopen jaren al meer dan 750 succesvolle projecten opgeleverd voor ruim 500 opdrachtgevers. Hieronder vindt u enkele van de recent opgeleverde projecten.

Wat opdrachtgevers van de vir2biz werkwijze en het eindresultaat vinden? Dat kunt u hier lezen.

Bekijk ons portfolio
Binnen één werkdag in uw mailbox

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan