(web)design en programmatuur op maat

Op zoek naar een maatwerk oplossing voor uw bedrijf op het internet? 
Steeds meer bedrijven willen zich onderscheiden op het internet en bedenken daardoor nieuwe toepassingen waarmee ze hun klanten nog beter kunnen bedienen. Omdat vir2biz met een volledig eigen geprogrammeerde omgeving werkt is het modulair aanvullen met maatwerk hiervoor de meest doeltreffende oplossing. 

Maatwerk is er niet alleen voor een website. De toepassingen en functionaliteiten die toegevoegd worden aan uw website kunnen ook meegenomen worden naar uw eigen promotie TV kanaal (Narrowcasting) of touch screen/table. Onze opdrachtgever kan dit eenvoudig vanuit 1 omgeving beheren in de vir2biz webcare.

vir2biz beschikt over een team professionele webdevelopers en applicatiebouwers die een gewenste applicatie graag voor u samenstellen. Helder in gebruik en vooral doeltreffend. 

Hieronder vindt u enkele praktijk voorbeelden van gerealiseerde maatwerk toepassingen.

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Digitaal namen monument voor oorlogsslachtoffers

Online herdenken

Het Nationaal Monument Oranjehotel in Den Haag heeft een maatwerk namen monument op de website. Op dit digitaal monument zijn de gevangenen te zien met daarbij aanvullende informatie. Door middel van een login kan een bezoeker ook teksten of foto`s toevoegen aan een gevangene. Daarmee is het digitaal namen monument ook interactief.

In het herinneringscentrum te Den Haag staat een touch table waarin dit zelfde monument getoond wordt. Het maakt gebruik van een virtual keyboard en staat direct gekoppeld met de database van de website en de daar aan gekoppelde API van de Oorlogsgravenstichting en het NIOD.

Bekijk de demo video

Meerdere winkels gekoppeld aan 1 webshop

Elke vestiging zijn eigen checkout via Mollie

Supervlaai heeft meerdere vestigingen in Nederland. Via de webshop op Supervlaai.nl kan er op vestigingsniveau besteld en betaald worden. Naast het standaard Supervlaai assortiment kan dit per vestiging aangevuld worden met eigen unieke producten. Een vestiging van Supervlaai heeft zijn eigen CMS login en Mollie account. Hierdoor kan, binnen de huisstijl van Supervlaai, alles naar eigen wens ingedeeld worden.


Bekijk de website van Supervlaai

Realtime kenteken check via RDW

Autoveiling online

De automotive website van Tradebid is een volledig maatwerk website. Op de responsive website kunnen handelaren uit de automotivesector achter een beveiligde login hun voorraad ter veiling aanbieden. De veiling is gekoppeld aan een aflooptijd. Als het laatste bod in de laatste seconden wordt gedaan dan komt er automatisch 30 seconden biedingstijd bij.

Het systeem is gekoppeld aan het RDW systeem zodat er een realtime kenteken check mogelijk is. Een handelaar hoeft dus alleen maar foto`s toe te voegen aan het kenteken en de auto kan de veiling op! Bieden op auto`s kan via de website eenvoudig op een desktop, tablet en smartphone.

Klantenbeheersysteem (CRM)

Eenvoudig in gebruik

Kentron Microbiology maakt gebruik van een maatwerk klantenbeheersysteem (CRM). Het systeem is opgebouwd naar de wens van de klant. Naast een uitgebreid klantenoverzicht en de daarbij behorende taken kan er gebruik worden gemaakt van een cloudtag waardoor gewenste zoekresultaten nog doeltreffender zijn. Het systeem is voor de gebruiker volledig Nederlandstalig.

Het CRM is gekoppeld aan Mailchimp waardoor klantenmailingen op productgroep gemaakt kunnen worden.

Meer informatie over maatwerk applicaties

Duidelijk overzicht met Mapbox

300 Tilburgse monumenten

Wie in Tilburg rondloopt kan via MonumentenTilburg.nl ruim 300 monumentale locaties te vinden, onderverdeeld in beelden, gebouwen, boerderijen, religieus erfgoed, gemeente- en rijksmonumenten.

Met Mapbox kan op een stratenoverzicht een totaal overzicht van de monumenten getoond worden (zie afbeelding hiernaast) maar ook per onderverdeling. Elk monument heeft een eigen detailpagina met meer informatie en foto(s) van het monument.

4 websites beheren in 1 CMS

Multifunctionele CMS

De Heuvel uitgeverij maakt gebruik van 1 CMS om 4 verschillende websites te beheren; Onderox, LekkerStappen, LekkerTrappen en K-doos. Hierdoor is het mogelijk om verschillende onderdelen op meerdere websites te delen, zoals deelnemende bedrijven.Het CMS is voorzien van een rapportage tool waardoor er direct overzicht is van de laatste activiteiten (klantreacties, bestellingen, etc.). 


Herkenbaarheid is de kracht van een huisstijl

Logo en huisstijl

Een website of webshop opstarten betekend ook vaak dat er kritisch gekeken moet worden naar een logo en/of huisstijl. De afgelopen jaren hebben we een kleine 100 bedrijven voorzien van een nieuwe logo en/of huisstijl. De focus ligt op herkenbaarheid, passend bij de aangeboden artikelen of diensten. Een nieuw logo heeft u al vanaf € 195,00 excl. BTW. In overleg met u wordt een juist logo samen gesteld die u ontvangt in verschillende digitale formaten. Meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie op.


Meer informatie
UW OFFERTE BINNEN ÉÉN WERKDAG IN UW MAILBOX

Online offerte aanvraag

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing voor uw website, webshop of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag vrijblijvend een offerte aan