×

Klantreacties

Nice job ! I’m happy to see it finished :-) You make really good job and quickly. Enjoying this new adventure for èggo in ndls :-)

We zijn heel erg blij met de website en het klantvriendelijke systeem, nu kunnen we zelf aan de slag om de website klaar te maken voor de lancering op het internet! Bedankt Vir2biz Your Web World!

Het digitaal monument van Neuengamme staat online. Het zit in de proeffase, er staan nog fouten in waar hard aan wordt gewerkt. Na deze fase gaat het monument definitief 'live'. U kunt nu wel al zoeken naar Nederlanders die in Neuengamme vastzaten. http://monument.vriendenkringneuengamme.nl/ Laat ons weten wat u ervan vindt!

Vir2biz is al jaar in jaar uit mijn steun en toeverlaat voor de websites cactusoase en annycactus ,de tijd gaat snel Erik Ga maar lekker door zo. Gefeliciteerd Anny en Bert

vir2biz heeft ons super geholpen aan een mooie en goede website en een succesvolle social media campagne!

Vanaf nu ook al onze exclusieve producten online te verkrijgen. Breng een bezoekje aan onze nieuwe webshop! https://www.dehertoghe-lydia.be

Martine Letterie vertelt over het digitale monument en de films over Jan van der Liet op de website www.vriendenkringneuengamme.nl tijdens een bijeenkomst van de Beirath van de Gedenkstaette Neuengamme

Big compliments to Erik Wientjes!! It is always great working with you! And we love the result.

Ben je benieuwd naar al ons lekkers en wil je graag in ons openingsweekend van 11-12 maart langskomen? Check dan onze website voor meer info en reservaties! Hij staat online en we zijn er trots op!

Onze nieuwe site in the air! Thanks vir2biz

Bedankt Vir2biz Your Web World voor de fantastische tips tbv onze website www.friends2select.nl en Facebook, het was top!

Erik Wientjes van W2biz Your Web World heeft ons weer goed aan het werk gezet om de internetmarketingstrategie goed op de rails te krijgen. www.vir2biz.nl heeft er verstand van!

Vernieuwde website Life Coach Inge - Coachingspraktijk online! Weer prima werk afgeleverd mannen!!!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe website/ webshop www.rookenwaterschade.nl Die mede tot stand is gekomen door het top bedrijf Vir2biz Your Web World onze dank daar voor. Ook iedereen bedankt voor de leuke reacties. Wij gaan hard ons best doen om alles up to date te houden. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze winkel op de Hastelweg 214a in Eindhoven.

Gisteren hebben wij van Vir2biz Your Web World uitleg gekregen over onze nieuwe website en geleerd hoe we er mee kunnen werken. Zo gaaf en zo'n klantvriendelijk systeem. Bedankt voor dit prachtige cadeau Vir2biz Your Web World. We gaan er nu met veel plezier mee aan het werk en let op de berichten rond 1 juli want dan gaat de nieuwe website van FC Twente Scoren met gezondheid het internet op! ROC van Twente (officieel) en FC Twente

Het is een prachtige site geworden Erik! Heel erg bedankt! Zoveel meer mogelijk heden, ben er erg blij mee.

Wat ben ik super blij met mijn nieuwe website Bedankt Vir2Biz http://www.cv-coaching.nl/

Scoren met gezondheid heeft vanmiddag een zusje gekregen :-). Een mooie website voor Supporter van Elkaar en ook weer gebouwd door Vir2biz Your Web World.

Bam! De vernieuwde responsive website www.g3lochem.nl | Borduuratelier G 3 Embroidery is in de lucht. Bedankt team Vir2Biz - Jochem voor het vertalen van mijn wensen naar het digitale. Mooi gemaakt, ik ben er zeer content mee :-) www.g3lochem.nl

Kun je eens tegen je team zeggen dat ik SUPER content ben met voortgang van de site en shop!!! Zo fier als een gieter!!!

Yes!! De nieuwe site is online, kijk op www.discokings.nl voor het resultaat. Erik, Jochem en Robin van Vir2biz Your Web World bedankt voor deze bijzonder gave website.

Hallo Erik, Super tevreden over het resultaat! Ik zal dit in een apart bericht op Facebook nog eens vermelden! Dank! Rob Janssen Stal Janssen Deest

Inloggen op vir2biz CMS/webcare