vir2biz heeft al jaren ervaring met het opzetten en succesvol exploiteren van een webshop. 

De bouw van een webshop

vir2biz heeft geen kant en klare oplossing voor u op de plank liggen. Een webshop moet op maat gemaakt worden naar uw eigen wensen. Uniek zijn op het internet geeft u direct al een grote voorsprong. Samen met u wordt een concept samengesteld die vervolgens gebouwd gaat worden. Als eerste krijgt u de beschikking over het CMS zodat u al snel kunt beginnen met de invulling van de shop. Het is ook mogelijk de shop te koppelen met een boekhoud en/of ERP systeem d.m.v. een API. Hierdoor worden bepaalde handelingen voor u geautomatiseerd (bestellingen, artikel- en voorraadbeheer). 


Betaal systeem op uw website/webshop

 vir2biz heeft de perfecte oplossing voor de financiële afhandeling van uw webshop. Ons betaal systeem is wereldwijd te gebruiken. Naast iDeal (Nederland) en MisterCash (Belgie) hebben wij ook Sofort (Duitsland) en afhandeling via creditcards zoals: Visa en Mastercards.

Het succesvol exploiteren van een webshop

Na oplevering van een webshop begint het "echte werk". Het aan de man brengen van uw producten. Maar hoe gaan ze uw webshop vinden? Hoe haalt u rendement uit een internet bezoeker? Bij vir2biz begleiden wij u in de opstart van een webshop. Samen met u wordt een marketing plan samengesteld met doelstellingen. Als startende webshop eigenaar heeft u dan beschikking over de kennis en tools om een succesvol internet ondernemer te worden.

 


vir2biz is Webwinkelkeur partner
 

Wat is Webwinkelkeur?

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. Als non-profit organisatie biedet het meer keurmerk voor minder. Alle leden voldoen aan de gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare keurmerk met ervaringenpagina, klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen. Hiermee biedt het webwinkel keurmerk de dubbele zekerheid bij alle online aankopen.


 

Bezoek ons Webwinkelkeur partner profiel, klik hier.

Voor enkele voorbeelden uit de praktijk verwijzen wij u graag naar onze portfolio.

Wilt u een online prijsopgave voor een website? Maak dan gebruik van ons online website offerte formulier.

Inloggen op vir2biz CMS/webcare