30 april 2024

Nieuw online: ToBe Kempen

Voor ToBe centrum voor gezondheid, groei en ontwikkeling in Turnhout is een uitgebreide maatwerk website en CMS gemaakt. De vernieuwde ToBe website biedt een kristalhelder overzicht van het uitgebreide aanbod aan lessen, activiteiten en evenementen, naadloos gekoppeld aan de deskundige behandelaars die ze leiden. Elke behandelaar schittert op zijn eigen profielpagina, waardoor bezoekers een diepgaand inzicht krijgen in hun vaardigheden en ervaring.

Maar dat is nog niet alles. De behandelaars hebben nu ook de mogelijkheid om evenementen aan te bieden via de website, waarbij de kaartverkoop volledig online verloopt dankzij het geïntegreerde betalingssysteem van Mollie. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijker dan ooit om zich in te schrijven en te betalen voor hun favoriete activiteiten en evenementen.

Daarnaast biedt de ToBe website een helder overzicht van beschikbare ruimtes voor workshops, trainingen en andere bijeenkomsten. Het innovatieve offertesysteem maakt het mogelijk om in real-time de kosten voor het huren van een ruimte te berekenen, waardoor organisatoren direct inzicht hebben in de financiële aspecten van hun plannen.

Bovendien kunnen zakelijke bezoekers nu ook online arrangementen boeken, waarbij de kosten direct en nauwkeurig worden berekend. Dit alles wordt moeiteloos onderhouden via het geavanceerde vir2biz CMS, waardoor de ToBe website een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ervaring biedt voor alle gebruikers.

Benieuwd naar deze compleet nieuwe maatwerk website? Klik op de button hieronder om het te bezoeken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie