27 september 2021

Google diensten koppelen aan uw webshop

 

Een webshop van vir2biz kunt u eenvoudig koppelen met de diverse Google diensten. Hiermee vergroot u uw bereik, meer bezoekers op uw website betekend ook meer omzet. 

Een vir2biz webshop kan gekoppeld worden aan Google Merchant Center. Hiermee kunt u als webshop eigenaar uw diensten op Google beheren, zoals:

Google Ads
Met Google Ads kunt u door middel van zoekwoorden/termen beter gevonden worden. Wilt u meer respons op een bepaald artikel of dienst die u aanbied, of uw bedrijf regionaal promoten? Dan is Google Ads een goede tool. U bepaald zelf het budget hiervoor. Bij vir2biz stellen wij dit graag voor u in.


Google Shopping
Met Google Shopping worden uw artikelen (of een selectie daarvan) via de zoekresultaten van Google aangeboden (zie voorbeeld hieronder). Updates van verkoopprijzen of nieuwe artikelen worden automatisch geupdate! Vir2biz kan uw webshop hier volledig op voorbereiden en aansluiten in het Google Merchant Center .
 


Google Remarketing Ads
Google Remarketing is een slimme tool om bezoekers die in uw webshop geweest zijn te benaderen. Google weet waar de interesse van de bezoeker ligt en zal in dat interesse gebied uw artikelen vertonen. Vir2biz kan dit vanuit uw eigen webshop koppelen.Google Mijn Bedrijf
Met Google Mijn Bedrijf kunt u uw bedrijf goed presenteren op Google. Hiermee wordt u goed gevonden op Google Search en Maps. vir2biz zorgt ervoor dat uw bedrijf op dezelfde manier gepresenteerd wordt als uw webshop. 
 


Google Analytics
Meten is weten! Met Google Analytics kunt u alles monitoren wat er in uw webshop gebeurd. Hoeveel bezoekers er zijn geweest, welke artikelen favoriet zijn en welke juist niet. Met Google Analytics heeft u altijd inzichtelijk wat de bezoekers resultaten zijn in duidelijke rapportages. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van alle Google diensten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie