Bloemenboetiek Helleborus

  • Online betaalsysteem Mollie
  • Track & Trace systeem
  • Geoptimaliseerd voor pc, tablet en smartphone
  • Beheer vanuit vir2biz CMS
Bekijk website

Voor Bloemenboetiek Helleborus uit Zelhem heeft vir2biz een volledig nieuwe webshop bebouwd. Deze functionele webshop is speciaal ontworpen om de klant een moeiteloze en plezierige online winkelervaring te bieden. Of de bezoeker nu op een computer, tablet of smartphone surft, de webshop is volledig responsive, wat betekent dat de bezoeker altijd en overal toegang hebt tot het uitgebreide assortiment.

Dankzij de naadloze integratie van het Mollie-betaalsysteem kan de bezoeker veilig en gemakkelijk de bestellingen afrekenen met een brede selectie betaalopties. De klant tevredenheid en veiligheid zijn de hoogste prioriteit.

Het beheer van de webshop verloopt soepel en efficiënt dankzij het gebruiksvriendelijke vir2biz webcare CMS. Hierdoor kan er snel nieuwe producten toevoegd worden, prijzen bijwerken en de voorraad beheren. Zo kunnen ze bij Bloemenboetiek Helleborus ervoor zorgen dat het aanbod altijd up-to-date is en ze de nieuwste bloemen, planten en cadeauartikelen kunnen aanbieden.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie