ToBe Kempen

  • Koppeling Mollie en Mailchimp
  • Geautomatiseerd offerte systeem
  • Beheer vanuit maatwerk CMS
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)
Bekijk website

Voor ToBe centrum voor gezondheid, groei en ontwikkeling in Turnhout is een uitgebreide maatwerk website en CMS gemaakt. De vernieuwde ToBe website biedt een overzichtelijk platform waar behandelaars worden gekoppeld aan lessen en evenementen. Behandelaars hebben eigen profielpagina's en kunnen evenementen aanbieden met online kaartverkoop via Mollie.

Verhuur van ruimtes en bedrijfsarrangementen
De website heeft een uitgebreid overzicht van beschikbare ruimtes voor diverse bijeenkomsten. Een innovatief offertesysteem zorgt voor een realtime kostenberekening. Zakelijke arrangementen zijn online te boeken met directe kostenberekening. Dit alles wordt efficiënt onderhouden via het vir2biz CMS, waardoor de ToBe website een gestroomlijnde en gebruikersvriendelijke ervaring biedt voor zowel bezoekers als organisatoren.

De website wordt volledig beheerd vanuit een maatwerk CMS die onderhoud van de website eenvoudig maakt. De website is geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing en is responsive opgebouwd. Dit betekend dat de website op allerlei scherm groottes goed te bekijken en te bedienen is. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie