25 juni 2024

Nieuw online: O2 Plus

O2 Plus, de Belgische specialist in hyperbare zuurstoftherapie, heeft een volledig responsive website. Deze nieuwe website, ontworpen en ontwikkeld door Vir2biz, biedt een gebruiksvriendelijke ervaring op elk apparaat, van smartphones tot desktops. Naast de website heeft Vir2biz ook het logo voor O2 Plus ontworpen, wat de visuele identiteit van het merk versterkt.

De website wordt beheerd via het vir2biz webcare CMS, een intuïtief systeem dat eenvoudig te gebruiken is en efficiënte updates mogelijk maakt. Een belangrijk kenmerk van de nieuwe site is de integratie van de Healthcheck SEO module, wat betekent dat de website optimaal vindbaar is op zoekmachines zoals Google en Bing. Dit zorgt ervoor dat bezoekers moeiteloos informatie kunnen vinden over zuurstofcabines en de vele voordelen van hyperbare zuurstoftherapie.

Met deze vernieuwde online aanwezigheid zet O2 Plus een grote stap in het verbeteren van de toegankelijkheid en zichtbaarheid van zijn diensten. De website biedt niet alleen uitgebreide informatie over hyperbare zuurstoftherapie, maar ook een naadloze navigatie en een verbeterde gebruikerservaring. Klik op de button hieronder en bezoek de nieuwe site van O2 Plus en ontdek hoe eenvoudig het nu is om alles te leren over de innovatieve oplossingen die zij bieden. Ervaar de verbeterde functionaliteit en vergroot de vindbaarheid van hyperbare zuurstoftherapie met O2 Plus.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie