19 december 2023

Nieuw online: Prematch - Culture First Hiring

Prematch, gevestigd in het Hanzepand in Doetinchem, verwelkomt sinds vandaag de internet bezoekers op haar volledig vernieuwde website die naadloos aansluit bij de eigentijdse huisstijl. Met behulp van het geavanceerde vir2biz CMS onderhoud Prematch volledig zelfstandig de website, uitgerust met handige modules zoals pagina beheer, nieuws, slider, instellingen en privacycentrum. De website is volledig responsive, waardoor een optimale ervaring gegarandeerd is, of je nu surft via smartphone, tablet of desktop. Bovendien is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing, wat zorgt voor een eenvoudige vindbaarheid.

Bij Prematch richten ze zich op vacatures die direct van invloed zijn op zowel het welzijn van het personeel als op het bedrijfsresultaat. Prematch neemt de leiding in het volledige wervings-, selectie- en assessmentproces, waarbij ze streven naar perfecte matches die zowel medewerkers als werkgevers gelukkig maken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie