7 november 2023

Nieuw online: CS Advocaten

CS Advocaten in het Hanzepand in Doetinchem heeft een gloednieuwe website. Deze website wordt met zorg onderhouden via het krachtige vir2biz Content Management System (CMS), dat uitgerust is met diverse modules om een vlekkeloze online ervaring te bieden. Deze modules omvatten pagina beheer, nieuws, slider, instellingen en een privacycentrum, waarmee ze in staat zijn om u de meest relevante informatie te bieden en uw privacy te waarborgen.

Een van de opvallende kenmerken van onze nieuwe website is de volledige responsiviteit. Dit betekent dat de site moeiteloos toegankelijk is op smartphones, tablets en desktopcomputers, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot de diensten en informatie van CS Advocaten.

Bovendien heeft vir2biz de website geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing, waardoor het eenvoudiger is om CS Advocaten te vinden en toegang te krijgen tot belangrijke details over de advocatenpraktijk. Ze zijn verheugd om u te verwelkomen op de nieuwe website en staan altijd klaar om u van dienst te zijn met al uw juridische behoeften. klik op de button hieronder om de website te bezoeken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie