14 juni 2018

De laatste loodjes....

Al enkele maanden zijn wij intensief aan het werk voor èggo, een van oorsprong Belgische formule van keukens. èggo keukens zijn ontworpen door de beste Italiaanse en Zweedse ontwerpers en worden in Duitsland in hypermoderne fabrieken vervaardigd. In totaal zijn er al meer dan 45 vestigingen in Spanje, Luxemburg en België. Eind deze maand zal èggo haar eerste Nederlandse vestiging openen in Breda. Met deze nieuwe vestiging zal er voor Nederland ook een Nederlandse informatieve website online gaan. 

vir2biz heeft de bouw en invulling hiervan volledig in eigen huis gedaan. Daarnaast wordt ook het Nederlandse èggo social media platform aangestuurd vanuit het kantoor van vir2biz. Een mooie uitdaging die nu langzamerhand naar het hoogtepunt gaat. Op donderdag 28 juni is de publieke opening van èggo Breda, in de dagen ervoor zal de website online gaan.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie