W&W Autohopper landingspagina

  • Responsive webdesign
  • Landingspagina
  • Beheer vanuit het vir2biz CMS
Bekijk website

Landingspagina voor Autobedrijf Wolters & Wolters met als doel de diensten die zij aanbieden van Autohopper (het verhuren van auto`s) meer kenbaar te maken op het internet voor de regio Achterhoek. 

Een landingspagina is een pagina op je website die ingericht is voor bezoekers die binnenkomen (landen) op die pagina. De bezoeker komt zo direct op de pagina binnen op het onderwerp waar hij/zij op gezocht heeft en hoeft niet verder te zoeken op de website.

Feitelijk is elke pagina op een website een landingspagina, maar bij een landingspagina wordt er extra ingezet om een bezoeker die met een specifiek doel binnen komt ook direct exact te laten vinden wat hij zoekt.

De pagina is responsive en daardoor ook optimaal te bekijken op mobiel en tablet. Daarnaast is deze website volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie