De Drostlerhoeve

  • Volledig responsive
  • Beheer vanuit het vir2biz CMS
  • Locatie overzicht d.m.v. Google Maps
  • Geoptimaliseerd voor AVG en zoekmachine
Bekijk website

Voor Zorgboerderij de Drostlerhoeve uit Eibergen heeft vir2biz een volledig zoekmachine vriendelijk en responsive website opgeleverd. De website is wordt beheerd vanuit het vir2biz Content Management Systeem en is voorzien van meerdere modules zoals het fotoalbum en downloads.

Het team van Zorgboerderij de Drostlerhoeve vindt het van groot belang dat de cliënten leren zoveel mogelijk hun eigen regie op eigen leven ontwikkelen. Het team van De Drostlerhoeve helpt, ondersteunt en begeleid daar waar nodig. Met onze zorg, ondersteuning en begeleiding willen ze bereiken dat de cliënt deel kan nemen aan de samenleving en dat er doelen behaald worden in ontwikkeling en gezondheid. Kernwoorden voor ons zijn: Betrouwbaar, flexibel, zorgplannen, personeelsbeleid, laagdrempeligheid, participatie, integratie, kwaliteit en netwerken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie