14 april 2023

Zoekmachine optimalisatie voor uw website (SEO)

Gebruikers van vir2biz webcare hebben sinds februari een nieuwe module "Healthcheck". Met deze module kunt u eenvoudig essentiële diensten aan- en uitschakelen. Zo ook het onderdeel Healthcheck SEO voor een betere vindbaarheid van uw website.

Wat is zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de afkorting SEO (search engine optimization), is het optimaliseren van een website of webshop om de organische vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing te verbeteren. De website stijgt dankzij zoekmachine optimalisatie in de zoekresultaten van Google.

Waarom Healthcare SEO activeren
Met de Healthcheck SEO activeert u uw eigen unieke optimalisatie omgeving. U bepaald zelf op welke zoekwoorden en zoektermen u beter gevonden wilt worden. Dit wordt verwerkt in de SEO scripts van uw website die daardoor nog beter gevonden zal worden door uw doelgroep. 

​Er zijn 2 verschillende mogelijkheden, u kunt uw website eenmalig laten optimaliseren. Ook is het mogelijk uw website altijd optimaal te houden doormiddel van een jaarlijks abonnement van maar € 99,00 excl. BTW per website worden de zoekmachines altijd real-time voorzien van alle updates en optimalisaties. 

Meer weten over Healthcheck SEO?
In uw vir2biz webcare omgeving vind u alle informatie en kunt u de gewenste diensten eenvoudig activeren. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie