5 december 2023

Website met Tommy Booking

Steeds meer campings in Nederland maken gebruik van het Tommy Booking systeem. Vir2biz biedt betaalbare websites met volledige integratie van het Tommy Booking-reserveringssysteem. Dit innovatieve reserveringssysteem van Tommy Booking wordt naadloos geïmplementeerd binnen uw website, waardoor het beheer van afspraken en boekingen een moeiteloze ervaring wordt.

Wat deze implementatie zo opmerkelijk maakt, is dat de functionaliteit van het Tommy Booking-systeem volledig binnen uw website wordt verwerkt. Dit betekent dat klanten rechtstreeks vanaf uw website afspraken kunnen maken, zonder dat ze naar externe platforms hoeven te navigeren. Dit verhoogt niet alleen het gemak voor uw klanten, maar versterkt ook uw merkidentiteit en verbetert de algehele gebruikerservaring.

Bovendien bieden de websites van Vir2biz de mogelijkheid om meertalig te zijn, waardoor uw bereik wordt vergroot en u internationale klanten beter kunt bedienen. Dankzij het gebruiksvriendelijke Vir2biz webcare CMS (Content Management System) kunnen de websites eenvoudig worden onderhouden en bijgewerkt, zonder dat daar uitgebreide technische kennis voor nodig is.

Of u nu een klein bedrijf bent dat zijn online aanwezigheid wil vergroten of een groter bedrijf dat zijn boekingsprocessen wil stroomlijnen, de betaalbare websites van Vir2biz met het Tommy Booking-systeem bieden een op maat gemaakte oplossing voor al uw behoeften.

Bent u op zoek naar een betaalbare geoptimaliseerde website met geïntegreerd Tommy Booking-systeem? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Vir2biz voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie