9 november 2021

vir2biz stapt volledig over op PHP 8.0

Donderdag 11 november 2021 gaat vir2biz volledig over van PHP 7.4 naar PHP 8.0 op het gehele hostingsplatform. PHP (Hypertext Preprocessor) is een scripttaal, die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina's te creëren. Net als het updaten van uw smartphone of computer moet ook een webserver regelmatig een update ondergaan om optimaal te kunnen functioneren..

Status huidige werkzaamheden:

Update 9.00 - Server update is gestart. Websites kunnen even offline zijn.

Update 10.30 - Update is voltooid. Op dit moment lopen we alle websites na.

Update 15.30 -  Er zijn nog problemen met web/mail formulieren en maatwerk CMS systemen. Deze worden allemaal nagelopen, excuus voor het ongemak. 

Update 16.30 - Storingen verholpen. Ondervindt u problemen met het CMS of uw website? Laat het ons weten via: support@vir2biz.nl 

 

Waarom PHP 8.0
PHP 8.0 is sneller dan haar voorgangers, meer efficiënt en beschikt over nieuwe functionaliteiten. Ook voor XML en API koppelingen is PHP 8.0 een beter geschikte versie. Niet geheel onbelangrijk, PHP 8.0 is ook veiliger en beter te beschermen tegen hackers.

Werkzaamheden
Op donderdag 11 november tussen 9 en 12 uur staat deze update ingepland. Heeft u een onderhoudscontract bij vir2biz dan zal uw website automatisch geupdate worden. Bedrijven/resellers die hun eigen websites in beheer hebben zijn hiervan ondertussen per mail al op de hoogte gesteld. Wij doen er alles aan om de downtime van de server zo minimaal mogelijk te houden.

Meer informatie over de PHP versies, klik op de button. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie