2 oktober 2020

vir2biz stapt volledig over op PHP 7.4

Woensdag 7 oktober 2020 gaat vir2biz volledig over van PHP 7.2 naar PHP 7.4 op het gehele hostingsplatform. PHP (Hypertext Preprocessor) is een scripttaal, die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina's te creëren. Net als het updaten van uw smartphone of computer moet ook een webserver regelmatig een update ondergaan om optimaal te kunnen functioneren..

Waarom PHP 7.4
PHP 7.4 is sneller dan haar voorgangers, meer efficiënt en beschikt over nieuwe functionaliteiten. Niet geheel onbelangrijk, PHP 7.4 is ook veiliger en beter te beschermen tegen hackers.

Werkzaamheden
Op woensdagochtend 7 oktober tussen 9 en 12 uur staat deze update ingepland. Heeft u een onderhoudscontract bij vir2biz dan zal uw website automatisch geupdate worden. Bedrijven/resellers die hun eigen websites in beheer hebben zijn hiervan ondertussen per mail al op de hoogte gesteld. Wij doen er alles aan om de downtime van de server zo minimaal mogelijk te houden.

Update 7 oktober 12.00 - Alle updates zijn succesvol afgerond. Mocht u problemen ondervinden dan horen wij het graag via: support@vir2biz.nl 

Meer informatie over de PHP versies, klik op de button. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie