4 oktober 2022

Vernieuwde website CIVON uit Ulft online

Innovatiecentrum CIVON in Ulft heeft in 2014 haar deuren geopend op het DRU park te Ulft. Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost-Nederland (CIVON) versterkt de maakindustrie en de Gebouwde Omgeving in Oost-Nederland door innovatiebevordering, talent- en kennisontwikkeling op het gebied van High Tech Systemen en Materialen. De focus van het CIVON ligt op het ondersteunen van innovatievragen uit de markt met innovatieve oplossingen.

vir2biz is hier vanaf de start al bij betrokken geweest. In 2022 heeft de website een nieuwe look and feel gekregen passend bij de huisstijl van CIVON. De website is volledig responsive en geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing (SEO). Op de website kunnen innovatieve projecten geplaatst worden, gekoppeld aan de partners die aan het project deelnemen. De partners zijn zijn terug te vinden door middel van pointers op een regiokaart van Mapbox. Het beheer van de website wordt gedaan vanuit een voor CIVON ontworpen CMS.

Benieuwd naar de nieuwe website van CIVON? Klik op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie