21 februari 2021

Vernieuwde versie Roundcube webmail

Heeft u uw domeinnaam bij vir2biz geregistreerd? Dan kunt ook u gebruik maken van het webmail programma Roundcube. Met Roundcube kan de mail op ieder device en overal ter wereld bekeken worden. 

Wanneer u uw e-mailt wilt gebruiken dan zijn er twee mogelijkheden: u doet dat via een mail programma op uw desktop/smartphone of tablet of u doet dat online in uw browser als webmail. Veel e-maildiensten hebben hun eigen webmail, maar soms is het makkelijk om een externe aanbieder van webmail te gebruiken, zeker als u beschikt over uw eigen domeinnaam. Roundcube is een uitgebreide applicatie voor webmail met veel mogelijkheden. Het is een makkelijke en snelle manier om uw e-mail mee te lezen, versturen en beheren. 

Roundcube is beschikbaar in meerdere talen, waaronder het Nederlands. Roundcube is gratis te gebruiken voor alle vir2biz hosting klanten. 
De vernieuwde Roundcube versie op de internet servers van vir2biz zijn nog veiliger en eenvoudiger in gebruik. Wilt u of uw bedrijf ook gebruik maken van Roundcube, neem dan contact met ons op. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie