16 februari 2021

Update vir2biz Webcare

Na de oplevering van de nieuwe vir2biz website was het de beurt aan de vir2biz Webcare portal. vir2biz Webcare is het content management systeem (CMS) van vir2biz. Samengesteld en ontworpen om een website eenvoudig te kunnen onderhouden. 

Gebruiksvriendelijk
Naast een lay-out aanpassing die past bij de vernieuwde website zijn er ook enkele functionele optimalisaties toegepast. Zo is het nu ook eenvoudiger om via een tablet of smartphone uw website bij te werken. Daarnaast zijn er enkele functies aangepast die het gebruik van vir2biz Webcare nog eenvoudiger maken. 

Voordelen
Naast het eenvoudige gebruik heeft vir2biz Webcare ook andere voordelen. Als gebruiker van vir2biz Webcare hoef je je nooit druk te maken over beveiligingsupdates. Deze worden centraal door vir2biz voor alle gebruikers beheerd. Net als de browser updates. 
 

Meer weten?
Wilt u meer weten over de vernieuwde vir2biz Webcare? Klik dan op de button hieronder om in contact met ons te komen.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie