8 mei 2020

Timeslots ticket verkoop Oranjehotel

Een onderdeel van de Corona maatregelen is dat bij een museum, theater of bedrijf de toestroom van bezoekers binnen de openingstijden of per evenement gereguleerd moet worden. Hiervoor heeft vir2biz een handige online tool gebouwd; MyCheckin.

Binnenkort gaat ook het Herinneringscentrum Oranjehotel open en zal het bezoeken ervan uitsluitend mogelijk zijn met de online aangekochte tickets. Deze tickets worden gekoppeld aan een datum en tijd die door de bezoeker zelf gekozen kan worden. Op deze manier kan het Herinneringscentrum Oranjehotel zelf het beheer en overzicht houden in het aantal bezoekers per timeslot. Hieronder alvast een sneak preview hoe dit werkt.

De beheerder van de website/ticketverkoop kan eenvoudig timeslots instellen voor de openingsdagen in het CMS:


Mochten er (bijvoorbeeld met feestdagen) uitgezonderde openingstijden zijn, dan kan dit ingesteld worden:
Op de website

De bezoeker wordt in 3 stappen gemakkelijk door het ticketsysteem geholpen.
Een indicator geeft in verschillende kleuren aan of er voldoende kaarten beschikbaar zijn.Vervolgens kan de bezoeker de gewenste tickets aankopen en afrekenen:Voor het online betalen wordt gebruik gemaakt van de veilige betaal omgeving van Mollie, hierdoor zijn betalingen met iDeal, Bancontact, Sofort, Paypal, Creditcards etc. mogelijk.
Na het succesvol afrekenen ontvangt de bezoeker de ticket(s) als PDF bijlage per mail. 
In het CMS is een realtime reportage en een kopie van de aangekochte tickets. Hiervan kan op dag niveau een rapportage uitgeprint worden (als extra check bij de toegangscontrole).
 

Heeft u interesse in MyCheckin van vir2biz?
Neem gerust contact met ons op, of klik op de button hieronder om de website van MyCheckin te bezoeken.
 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie