4 mei 2023

Ticketsysteem MyCheckin voor toneelvereniging De Vriendschap

Voor Toneelvereniging De Vriendschap uit Boekelo heeft vir2biz het ticketsysteem MyCheckin gerealiseerd. Het ticketsysteem voorziet erin dat er online tickets besteld en betaald kunnen worden. Klanten kunnen zelf hun ticket samenstellen en met iDeal/Sofort/Bancontact etc. betalen. ticketsysteem MyCheckin is een flexibele ticket verkoop systeem met o.a. de volgende voordelen:

- Tickets op evenement niveau (verschillende data en locaties mogelijk)
- Elke ticket is voorzien van een QR code die bij inname eenvoudig en snel gescant kan worden
- Overzichtelijk dashboard met een overzicht van de verkochte tickets per evenement 
- Klant ontvangt na bestelling een duidelijke bevestigingsmail met de tickets als PDF download (in huisstijl).
- Opbrengst tickets met 1 werkdag op eigen bankrekening 
- Eenmalige setup kosten, daarna een jaarlijks abonnement voor een onbeperkt aantal ticket verkopen.

Afbeelding boven: Links het dashboard van MyCheckin. Middenin de bestelpagina van de tickets met keuze uit verschillende data. Scherm rechts is de detailpagina. Voor deze datum kan gekozen worden tussen (in dit geval) tickets voor volwassenen en/of kinderen.

In juli 2023 zal op 5 verschillende dagen het stuk "Krom recht " in Boekelo uitgevoerd gaan worden. Op dit moment kunnen via de website tickets aangekocht worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MyCheckin ? Klik dan op de button hieronder om de website van MyCheckin  te bezoeken.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie