15 augustus 2023

Nieuwe module webcare: Teams

vir2biz introduceert nieuwe webcare module "Teams" voor verbeterde klantenservice en online interacties.

Teams is de nieuwe toonaangevend webcare module voor samenwerking en communicatie tussen een bedrijf en haar klanten. Deze module stelt bedrijven in staat om hun klantenservice te optimaliseren en beter in te spelen op de behoeften van hun klanten. Met deze toevoeging breidt Teams haar functionaliteiten verder uit en wordt het een nog waardevoller instrument voor bedrijven wereldwijd.

De nieuwe webcare module biedt verschillende mogelijkheden om de klantenservice te verbeteren. Een opvallende functie is het creëren van een overzichtelijke medewerkerspagina op de website. Hier kunnen bedrijven de contactgegevens en expertisegebieden van hun medewerkers weergeven. Dit stelt klanten in staat om direct contact op te nemen met de juiste persoon voor hun specifieke vragen of problemen. Bovendien fungeert deze pagina als een digitaal visitekaartje, waardoor klanten gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden.

Een andere handige functie van de webcare module is de vCard-download. Hiermee kunnen klanten de contactgegevens van medewerkers, zoals e-mailadressen en telefoonnummers, eenvoudig opslaan in hun contactenlijst. Deze functie ondersteunt verschillende formaten, waaronder Outlook, waardoor de integratie met bestaande tools naadloos verloopt.

Teams heeft ook een koppeling met Google Maps. Wanneer een klant een medewerker wil bezoeken, kunnen ze met één klik vanuit het digitale visitekaartje de locatie van het bedrijf op Google Maps bekijken. Dit helpt klanten bij het plannen van hun bezoek en zorgt voor een soepele navigatie naar de juiste bestemming.

De nieuwe webcare module "Teams" biedt bedrijven een krachtige tool om hun klantenservice te verbeteren. Met een overzichtelijke medewerkerspagina, digitale visitekaartjes en handige integraties met Outlook en Google Maps, kunnen bedrijven efficiënter en effectiever reageren op vragen en verzoeken van klanten.

Klik op de button hieronder om een digitaal visitekaartje te bekijken dat gegenereerd wordt vanuit de module "Teams".

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie