23 januari 2024

Nieuwe applicatie: Fototaart editor

Vanaf vandaag heeft Supervlaai.nl een smakelijke toevoeging aan haar online bestelmogelijkheden: de introductie van fototaarten! Met deze nieuwe functie kunnen klanten niet alleen genieten van de overheerlijke smaken van Supervlaai.nl, maar ook hun taart personaliseren met een foto naar keuze.

Dankzij een gloednieuwe applicatie, ontwikkeld door Vir2biz, wordt het bestellen van een fototaart een eenvoudige en leuke ervaring. Klanten hebben nu de mogelijkheid om te kiezen uit vierkante, rechthoekige en ronde taarten om hun speciale momenten te vieren. Of het nu gaat om verjaardagen, jubilea of andere feestelijke gelegenheden, de fototaarten voegen een persoonlijk tintje toe aan elk evenement.

De nieuwe applicatie stelt klanten in staat om online hun taart te ontwerpen op basis van een foto naar keuze. Hierbij kunnen ze ook een persoonlijke tekst toevoegen, met de keuze uit verschillende lettertypen en kleuren. Of het nu een felicitatiebericht, een liefdevolle boodschap of een grappige tekst is, de mogelijkheden zijn eindeloos om de taart echt uniek te maken.

Supervlaai.nl blijft innovatief en streeft ernaar om aan de wensen van haar klanten te voldoen. Met deze nieuwe functie kunnen klanten niet alleen genieten van de vertrouwde kwaliteit van Supervlaai.nl, maar ook hun feestelijke momenten nog specialer maken met een gepersonaliseerde fototaart.


Afbeelding hieronder: Als de fototaart besteld is kan deze eenvoudig door de klant opgemaakt worden met een foto en tekst. De taart is de volgende dag al thuis! 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie