23 november 2020

Nieuw online: Oud Raveldonk

Oud Raveldonk is een groep boeren uit Oud-Turnhout, Ravels en Arendonk. Prachtige natuur, zalige rust, warme inwoners: onze streek is absoluut uniek. En daarom vinden ze dat ze een eigen naam verdient. Koplopers ARO (Oud Raveldonk) is een project van RURANT, provincie Antwerpen en de gemeenten Ravels, Oud-Turnhout en Arendonk en met financiële steun vanuit het Europees landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn Platteland, Vlaanderen en Provincie Antwerpen. 

De website is volledig responsive en is daardoor goed te bekijken op smartphone, tablet en desktop. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing (SEO). De website wordt beheerd vanuit het vir2biz CMS systeem met de modules: pagina beheer, slider, nieuws en vestigingen (t.b.v. van de deelnemende boerderijen).

Benieuwd naar de website van Oud Raveldonk? Klik op de button hieronder. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie