26 november 2020

Nieuw online: MyCheckin

In het voorjaar 2020 is in allerijl de website van MyCheckin gelanceerd om zo ondernemers te kunnen ondersteunen met het reserveren en verkopen van tickets binnen een bepaald tijdslot. Achter de schermen is er verder gewerkt aan een grote update van de website en het systeem erachter. Hierbij is uiteraard rekening gehouden met de vraag uit de markt, om die reden is het nu mogelijk om te kiezen uit 3 verschillende producten.

MyCheckin is een online ticket verkoop- en reserveringsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan een reeds bestaande website door middel van een embed (insluit) code. In het beheer systeem van MyCheckin is vervolgens alles te beheren en monitoren. Het gehele systeem is een maatwerk project van vir2biz. 

Dit maatwerk product is volledig responsive en daardoor goed te gebruiken op een tablet, desktop en smartphone. De website is zoekmachine vriendelijk opgebouwd (SEO) voor zoekmachines zoals Bing en Google. Het beheer vindt plaats vanuit een maatwerk CMS van vir2biz. Het ontwerp van het logo en huisstijl is ook volledig in handen van vir2biz.Benieuwd naar de update van MyCheckin, klik dan op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie