14 november 2023

Nieuw online: Mediation Centrum Gelderland

Het Mediation Centrum Gelderland, gevestigd in het Hanzepand in Doetinchem, heeft een geheel nieuwe website gelanceerd die naadloos aansluit bij hun kenmerkende huisstijl.

De website, beheerd vanuit het geavanceerde vir2biz Content Management System (CMS), beschikt over diverse modules, waaronder pagina beheer, nieuws, slider, instellingen en een privacycentrum. Deze functionaliteiten stellen Mediation Centrum Gelderland in staat om hun online aanwezigheid te optimaliseren en belangrijke informatie met hun cliënten te delen.

Wat de nieuwe website bijzonder maakt, is de volledige responsiviteit. Hierdoor kunnen bezoekers de site moeiteloos raadplegen via smartphones, tablets en desktopcomputers. Bovendien is er veel aandacht besteed aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor de website goed vindbaar is op toonaangevende zoekmachines zoals Google en Bing.

Mediation Centrum Gelderland zet hiermee een belangrijke stap om hun dienstverlening nog toegankelijker te maken voor hun klanten, terwijl ze trouw blijven aan hun huisstijl en professionaliteit. Klik op de button hieronder om de website van Mediation Centrum Gelderland te bezoeken. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie