8 april 2020

Nieuw online: LekkerTrappen.be

LekkerTrappen.be is een onderdeel van de Heuvel uitgeverij uit Arendonk. Op de website worden tientallen fietsroutes in de Kempen getoond. Aan de fietsroutes zijn vertrekpunten gekoppeld, dit zijn horeca bedrijven waar de route opgehaald kan worden. De routes zijn voorzien van een wedstrijd die online op de website ingevuld kan worden. Bij het vertrek (en finish) punt is er natuurlijk de mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Op deze manier worden lokale horeca ondernemers meer betrokken bij het fietstoerisme.

De website is volledig responsive en daardoor goed te gebruiken op een tablet, desktop en smartphone. De website is zoekmachine vriendelijk opgebouwd (SEO) voor zoekmachines zoals Bing en Google. Het beheer vindt plaats vanuit een maatwerk CMS Data hub van vir2biz. Vanuit deze omgeving worden meerdere websites aangestuurd en beheerd. 

Benieuwd naar de website van LekkerTrappen.be? Klik op de button hieronder.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie