14 oktober 2020

Nieuw: Online klanttegoed / credit systeem

Sinds kort kunt u bij vir2biz uw CMS uitbreiden met de module "Credits". Biedt u uw klanten klantkaarten aan met tegoeden? Dan kunt u dit nu ook online op uw website voorzien. Alles volledig geautomatiseerd inclusief de betalingen. 

Hoe werkt het?
Klanten maken een login aan op uw website en kopen een tegoed, tegoeden of andere arrangementen die u aanbiedt. Betalen gaat eenvoudig via het betaalsysteem van Mollie. Het aangekochte tegoed (credits) wordt bewaard in de klantlogin.In het klantlogin kan een klant reserveren voor een les, workshop, training e.d. Op het moment van reserveren wordt een credit automatisch afgeschreven van het tegoed. In de login heeft de klant een mooi overzicht van de te reserveren items, nog aanwezige tegoeden, verbruikte credits en de mogelijkheid deze tegoeden verder aan te vullen.Voor wie is het de module "Credits" geschikt?
Coaches
Personal trainers
Sport studio’s
Kapsalons
Rijscholen
Instellingen/stichtingen die diensten aanbieden
Etc.


De module credits is optimaal te gebruiken op een desktop, tablet en smartphone. 

Afbeelding boven: voorbeeld credits systeem van TMF Fit Boutique uit Amsterdam

Wilt u meer weten? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie