13 juni 2024

Nieuw online: Hako Holland

Hako Holland, al 25 jaar een vertrouwde leverancier van Finse Kota's, barrels en tuinhuisjes, heeft een volledig vernieuwde website. Het bedrijf uit Neede (Berkelland) zet hiermee een belangrijke stap richting een geoptimaliseerde online aanwezigheid.

De nieuwe website is volledig responsive, wat betekent dat deze optimaal functioneert op zowel desktops, tablets als smartphones. Dit zorgt ervoor dat bezoekers, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken, een prettige en gebruiksvriendelijke ervaring hebben tijdens het verkennen van het uitgebreide assortiment van Hako Holland.

Voor het onderhoud van de website maakt Hako Holland gebruik van het innovatieve vir2biz Webcare CMS systeem. Dit contentmanagementsysteem stelt hen in staat om eenvoudig en efficiënt de website up-to-date te houden met de nieuwste producten en informatie.

Daarnaast is de website uitgerust met de module Healthcheck SEO. Deze module zorgt voor een geoptimaliseerde en verbeterde vindbaarheid op zoekmachines zoals Bing en Google. Hierdoor kunnen potentiële klanten Hako Holland makkelijker vinden en kennismaken met hun hoogwaardige Finse Kota's, barrels en tuinhuisjes.

Bezoek de nieuwe website van Hako Holland en ontdek zelf het uitgebreide assortiment en de verbeterde online ervaring!

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie