20 juli 2023

Nieuw online: Bloemenboetiek Helleborus

Voor Bloemenboetiek Helleborus in Zelhem heeft vir2biz een volledig nieuwe webshop samengesteld en gebouwd. Deze nieuwe website is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit om de online aanwezigheid van Helleborus te versterken.

Het design van de website is volledig responsive, waardoor klanten een optimale gebruikerservaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Of het nu een desktop, tablet of smartphone is, de website past zich naadloos aan en zorgt voor een intuïtieve navigatie.

Maar dat is niet alles - de website is ook geoptimaliseerd voor Google, waardoor Helleborus beter vindbaar zal worden in zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten de bloemenboetiek gemakkelijk kunnen ontdekken en een bestelling kunnen plaatsen.

De kers op de taart is de geïntegreerde webshop met een efficiënt betaalsysteem van Mollie. Klanten kunnen nu moeiteloos hun favoriete bloemen en boeketten online bestellen en veilig afrekenen met verschillende betaalmethoden.

Met de nieuwe website is bloemenboetiek Helleborus klaar om de bloemenpracht naar een breder publiek te brengen. Het team van Helleborus verwelkomt klanten graag op hun nieuwe online bloemenwinkel!

Wilt u de webshop van bloemenboetiek Helleborus bezoeken? Klik op de button hieronder. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie