23 september 2020

Nieuw bij vir2biz

De afgelopen maanden is er achter de schermen veel werk verzet door het vir2biz team. Zo zal er binnenkort een aanvullende functionaliteit live gaan van MyCheckin, waarbij ingekochte tegoeden online verrekent kunnen worden. Denk hier bijvoorbeeld aan op voorhand door de klant online ingekochte lessen die door online te reserveren ingeleverd kunnen worden.

Ook is er een nieuwe module in het Content Management Systeem opgenomen: "vestigingen". Met deze module is het eenvoudig om meerdere vestigingen/locaties op de website te beheren. Zo heeft elke vestiging naast de contactgegevens de mogelijkheid haar eigen openingstijden, social media kanalen, foto`s en tekst te beheren. In het contact formulier op de website kan gekozen worden naar welke vestiging het formulier verstuurd moet worden en is er een handige Mapbox (route) kaart waarop alle vestigingen in 1 oogopslag te zien zijn.

Daarnaast zijn er enkele websites in afrondende fase en zullen in de aankomende weken online gaan. Welke dat zijn? Hieronder een overzicht.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie