17 januari 2023

Nieuw bij vir2biz: Healthcheck

In het vir2biz CMS vindt u nu ook de healthcheck. Zo ziet u in een oogopslag of alles rondom uw website goed geregeld en geactiveerd is. Zo blijft uw website ook in topvorm!

De healthcheck bestaat uit drie onderdelen die eenvoudig online te activeren zijn:

SEO / zoekmachine optimalisatie
Om uw website zo optimaal mogelijk bij Google aan te bieden is het belangrijk om zoektermen te gebruiken die door uw potentiële klanten het meest gebruikt worden. Met de gegevens die in deze pagina ingevuld worden zal vir2biz de vindbaarheid van uw website optimaliseren.

Back-up
Van uw website, e-mail (mits het via onze server verwerkt wordt) en database wordt dagelijks een back-up gemaakt. De laatste 7 back-ups bewaren wij voor u. Hiermee kan er een back-up terug geplaatst worden van de afgelopen 7 dagen. 

SSL-certificaat
Een SSL-certificaat is een encryptieprotocol dat de data versleutelt, waardoor het voor cybercriminelen vrijwel niet mogelijk is om gegevens van uw website bezoekers te achterhalen. Dat is zonder meer de belangrijkste reden om een SSL-certificaat te nemen.

Via het CMS is alles te activeren en te beheren. Zo weet u zeker dat uw website optimaal en veilig online staat.
Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie