21 april 2020

MyCheckin; de nieuwe toepassing voor het 1,5 meter afstand deur beleid

MyCheckin is een oplossing voor ondernemers die door de corona maatregelen een aangepaste deur beleid moeten toepassen. Door de 1,5 meter social distance maatschappij moet u als ondernemer creatief op zoek naar een oplossing. MyCheckin is een online tool die het "verkeer" naar uw bedrijf in goede banen leidt.MyCheckin bestaat uit drie losse onderdelen: reserveren, bestellen en betalen. De drie componenten zijn ook te koppelen aan elkaar.

Reserveren:
Als ondernemer kunt u op verschillende manieren aangeven hoe er gereserveerd kan worden. U heeft de mogelijkheid om voor elke dag tijdvlakken te maken en daaraan gekoppeld het aantal personen die hiervoor kunnen reserveren. De perfecte oplossing voor de sportschool, kapsalon en horeca ondernemer. In de backoffice kunt u op dag niveau real time een overzicht hiervan uitprinten. Van elke reservering ontvangt u, net als de klant, een bevestigings e-mail. 

Voorbeeld: een sportschool verdeeld haar openingstijd in tijdvlakken van een uur waarbij er maximaal 10 personen binnen mogen zijn. Bezoekers kunnen online hun bezoek inplannen. MyCheckin geeft aan of er nog plaats beschikbaar is voor het gewenste tijdvlak, bij bevestiging van reservering krijgt de klant en de sportschool een bevestigingsmail. 

Bestellen:
De klant besteld bij u op locatie uit het door u zelf ingestelde assortiment, zoals een menu kaart. U kunt hierbij een kenmerk meegeven (zoals een tafel nummer) mee geven. 

Betalen:
MyCheckin kan gekoppeld worden aan het betaalsysteem van Mollie zodat er ook direct online betaald kan worden. iDeal, Bancontact en credit cards is mogelijk.. 

Op MyCheckin kunt u zich nu al aanmelden, houd rekening met een oplevertijd van 7 werkdagen. U ontvangt dan een unieke eigen weblink die u kunt koppelen aan uw website, share op uw social media kanalen of op bijvoorbeeld een QR code op uw menukaart. Heeft u interesse in MyCheckin of wilt u meer informatie? Klik op de button hieronder voor meer informatie. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie