6 januari 2023

Creditsysteem MyCheckin voor Butt Factory Amsterdam

Butt Factory uit Amsterdam maakt gebruik van het klantencredit systeem MyCheckin van vir2biz. Hiermee biedt ze haar klanten klantkaarten aan met tegoeden. Alles volledig geautomatiseerd inclusief de betalingen. 

Hoe werkt het?
Klanten maken een login aan op de website en kopen een tegoed, tegoeden of andere arrangementen die aangeboden worden. Betalen gaat eenvoudig via het betaalsysteem van Mollie. Het aangekochte tegoed (credits) wordt bewaard in de klantlogin.

In de beveiligde klanten login kan een klant reserveren voor een les, workshop, training e.d. Op het moment van reserveren wordt een credit automatisch afgeschreven van het tegoed. In de login heeft de klant een mooi overzicht van de te reserveren items, nog aanwezige tegoeden, verbruikte credits en de mogelijkheid deze tegoeden verder aan te vullen.

Klik op de link hieronder om het actuele lesrooster te zien. Deze velden kunnen eenvoudig geïmplementeerd worden in de eigen website/app. Bij het aanmelden voor een les wordt u automatisch doorverwezen naar de MyCheckin omgeving van de Butt Factory. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie