Online vindbaarheid van uw bedrijf optimaliseren

Adverteren doe je op de plek waar je doelgroep te vinden is. 

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van adverteren op Google, Instagram en Facebook. Deze platforms bieden betaalbare en effectieve mogelijkheden om een enorm bereik te creëren. Bij vir2biz helpen we u graag om optimaal gebruik te maken van deze sociale kanalen en uw doelgroep effectief te bereiken.

Samen met u bepalen we uw specifieke doelgroep en identificeren we op welke sociale kanalen zij het meest actief zijn. Hierbij vermijden we onnodige aanwezigheid op alle mediakanalen, maar richten we ons op de meest relevante platforms voor uw bedrijf. Met een doordachte strategie en advies over het ideale aantal posts, zorgen we ervoor dat uw aanwezigheid op sociale media effectief is en aansluit bij uw marketingdoelen.

Daarnaast ondersteunen we u bij het creëren van de juiste content, zoals foto's, filmpjes en artikelen, om uw doelgroep op een creatieve en boeiende manier te prikkelen. Met behulp van diverse monitoring tools meten we het respons van uw sociale media-activiteiten en sturen we indien nodig bij voor een optimaal resultaat.

Bij vir2biz hebben we ruime ervaring in sociale media marketing en weten we hoe we uw online aanwezigheid kunnen versterken en uw merk kunnen laten groeien. Laat ons u helpen om uw doelgroep te bereiken, te engageren en te converteren naar trouwe klanten. Ontdek vandaag nog hoe vir2biz uw bedrijf kan ondersteunen in de digitale wereld van sociale media.vir2biz denkt mee en ondersteund in: 

  • Optimaliseren website voor zoekmachines (SEO)
  • Marketing plan Google Ads en/of Social Media
  • Inplannen van Google/social media promotie(s)
  • Optimaliseren van uw campagnes
  • Monitoring en eventueel bijsturen tijdens de campagne

 

vir2biz heeft in de afgelopen jaren al honderden opdrachtgevers naar wens geholpen. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt de vir2biz promotie module uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Zo behaalt u meer klanten met minder kosten!

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Bekijk uw website eens door de ogen van uw klant

Maar eerst...

Voordat u een campagne start is het raadzaam eerst eens kritisch naar uw eigen website te kijken. Is alle informatie actueel en compleet? Vervolgens lopen wij een aantal technische onderdelen langs op uw website om te kijken of er voor de zoekmachines zoals Bing en Google aanpassingen nodig zijn. 

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is het verhogen van de online zichtbaarheid in de voornaamste zoekmachines en directories wanneer er op bepaalde zoektermen gezocht wordt.   

Veel websites zijn niet goed vindbaar in zoekmachines omdat er in de opbouw van de website te weinig rekening is gehouden met de werkwijze van een zoekmachine of de wensen en behoeftes van uw potentiele klant. Een zoekmachine verkrijgt haar zoekresultaten door op regelmatige basis websites te indexeren (spideren). Dit doorgaande proces bepaalt waar de website binnen de zoekresultaten wordt gepositioneerd. Tijdens dit proces stuiten zoekmachines vaak op obstakels, waardoor een website niet of slecht vindbaar is in de zoekmachines.

Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie (SEO) zal uw website een betere positie behalen in de natuurlijke resultaten van de zoekmachines. Deze optimalisatie is gericht op het zoekmachine vriendelijk maken van uw website. En dus makkelijker vindbaar voor de indexeringsalgoritmes van zoekrobots.    

Webcare module promotie: snel en effectief

Snel en eenvoudig een promotie op Facebook, Instagram en/of Google plaatsen? Via het vir2biz webcare kunt u zelf een promotie aanmaken, binnen 1 minuut is dit te realiseren. Het vir2biz team pakt het vervolgens verder op en plaatst voor u de promotie op de gewenste locaties. Maar....dat is nog niet alles. Het vir2biz team optimaliseert en controleert uw promotie voordat deze online gaat. 

Zo bent u niet uren bezig met het instellen van een social media- of adwords campagne en hoeft u geen kennis te hebben van honderden spelregels die u moet kennen met het opstellen van een succesvolle betaalde promotie.
Dat is het voordeel voor de vir2biz klanten. 

Online aanmelden social media campagne

Als klant bij vir2biz kunt u eenvoudig online een campagne aanmelden. Het team van vir2biz zal deze voor u optimaliseren qua tekst, doelgroep, etc. Tevens kunt u alle benodigde gegevens direct meesturen, zoals afbeeldingen en uw gewenste budget. 

Aanmelden social media campagne
Uw offerte binnen één werkdag in uw mailbox

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot het opzetten van een social media marketing plan of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan