Online vindbaarheid van uw bedrijf optimaliseren

Adverteren doe je op de plek waar je doelgroep te vinden is

Steeds meer bedrijven maken gebruik van het adverteren op Google, Instagram en Facebook. Het is betaalbaar en het bereik is enorm. Samen met u bepalen we uw doelgroep en op welke sociale kanalen zij actief zijn. Op alle mediakanalen aanwezig zijn is vaak overbodig. We bepalen samen de strategie en adviseren over het aantal posts dat we ideaal achten. In overleg ondersteunen wij bij het creëren van de juiste foto’s, filmpjes of artikels om zo uw doelgroep op een creatieve manier te prikkelen. Met verschillende monitoring tools is het mogelijk om het respons hiervan te meten en eventueel bij te sturen.


vir2biz denkt mee en ondersteund in: 

  • Optimaliseren website voor zoekmachines (SEO)
  • Marketing plan Google Ads en/of Social Media
  • Inplannen van Google/social media promotie(s)
  • Optimaliseren van uw campagnes
  • Monitoring en eventueel bijsturen tijdens de campagne

 

vir2biz heeft in de afgelopen jaren al honderden opdrachtgevers naar wens geholpen. De mix van marketing- en webdesign kennis maakt de vir2biz promotie module uniek en betaalbaar voor iedere ondernemer. Zo behaalt u meer klanten met minder kosten!

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Bekijk uw website eens door de ogen van uw klant

Maar eerst...

Voordat u een campagne start is het raadzaam eerst eens kritisch naar uw eigen website te kijken. Is alle informatie actueel en compleet? Vervolgens lopen wij een aantal technische onderdelen langs op uw website om te kijken of er voor de zoekmachines zoals Bing en Google aanpassingen nodig zijn. 

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is het verhogen van de online zichtbaarheid in de voornaamste zoekmachines en directories wanneer er op bepaalde zoektermen gezocht wordt.   

Veel websites zijn niet goed vindbaar in zoekmachines omdat er in de opbouw van de website te weinig rekening is gehouden met de werkwijze van een zoekmachine of de wensen en behoeftes van uw potentiele klant. Een zoekmachine verkrijgt haar zoekresultaten door op regelmatige basis websites te indexeren (spideren). Dit doorgaande proces bepaalt waar de website binnen de zoekresultaten wordt gepositioneerd. Tijdens dit proces stuiten zoekmachines vaak op obstakels, waardoor een website niet of slecht vindbaar is in de zoekmachines.

Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie (SEO) zal uw website een betere positie behalen in de natuurlijke resultaten van de zoekmachines. Deze optimalisatie is gericht op het zoekmachine vriendelijk maken van uw website. En dus makkelijker vindbaar voor de indexeringsalgoritmes van zoekrobots.    

Webcare module promotie: snel en effectief

Snel en eenvoudig een promotie op Facebook, Instagram en/of Google plaatsen? Via het vir2biz webcare kunt u zelf een promotie aanmaken, binnen 1 minuut is dit te realiseren. Het vir2biz team pakt het vervolgens verder op en plaatst voor u de promotie op de gewenste locaties. Maar....dat is nog niet alles. Het vir2biz team optimaliseert en controleert uw promotie voordat deze online gaat. 

Zo bent u niet uren bezig met het instellen van een social media- of adwords campagne en hoeft u geen kennis te hebben van honderden spelregels die u moet kennen met het opstellen van een succesvolle betaalde promotie.
Dat is het voordeel voor de vir2biz klanten. 

Online aanmelden social media campagne

Als klant bij vir2biz kunt u eenvoudig online een campagne aanmelden. Het team van vir2biz zal deze voor u optimaliseren qua tekst, doelgroep, etc. Tevens kunt u alle benodigde gegevens direct meesturen, zoals afbeeldingen en uw gewenste budget. 

Aanmelden social media campagne
Uw offerte binnen één werkdag in uw mailbox

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot het opzetten van een social media marketing plan of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan