AVG beveiligingsbeleid

Vir2biz heeft als ict bedrijf uw gegevens op een hoogwaardige manier beveiligt. Wij zullen kort vermelden welke beveiligingsmaatregelen wij genomen hebben om uw data goed te beveiligen.
Uiteraard kunnen wij niet alle maatregelen noemen om hackers niet op het goede spoor brengen. Indien u meer info wil hebben kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij de maatregelen verder toelichten.
 

Klanten data los van de website op een eigen server:

De gegevens van onze klanten zijn losgekoppeld van onze website vir2biz.nl en staan op een gescheiden fysieke server. Dit om te voorkomen dat als de website gehackt ook direct de klant gegevens ingezien kunnen worden.
 

server.vir2biz.nl eigen server:

De data van onze klanten staat op een scheiden fysieke server en is buitenaf niet benaderbaar. Een hacker kan onmogelijk data downloaden van deze server.
 

Firewall beleid klanten server:

De server is uitgerust met een uitgebreide firewall. De server is alleen te benaderen wanneer een ip adres op de white list staat van firewall.
De ftp,database,en ssh poorten zijn gesloten. Dit houd in dat een hacker nooit data kan downloaden vanaf de server.
 

Update beleid server:

De server wordt wekelijks automatisch bijgewerkt naar de laatste server software. Dit houd in dat er nooit door oude server software toegang kan worden verschaft.
Aan server software kunt u denken aan ftp software database software besturingssoftware enz.
Wanneer direct een security patch uit komt wordt dit automatisch doorgevoerd.
 

Toegangsbeleid medewerkers:

Alle medewerkers hebben beperkt toegang tot uw data. Medewerkers kunnen beperkt u data inzien voor hun functie en zij kunnen nooit data downloaden.

 

Server monitoring beleid:

Wij monitoren actief de server en bij veranderingen krijgen wij direct een melding. Ook leest onze software dagelijks de logs uit en bij kritieke punten worden wij op de hoogte gesteld.

 

Ssl verbinding:

Vir2biz.nl en server-vir2biz.nl zijn beide beveiligd met een ssl certificaat. Dit houd in dat u veilig onze formulieren kunt vullen en de gegevens versleuteld bij ons binnen komen. Een hacker kan dus nooit uw data onderscheppen wat u invult op onze formulieren.

Offerte aanvragen

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan