×

Beter gevonden worden in de zoekmachines

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO)?
Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is het verhogen van de online zichtbaarheid in de voornaamste zoekmachines en directories wanneer er op bepaalde zoektermen gezocht wordt.   

Veel websites zijn niet goed vindbaar in zoekmachines omdat er in de opbouw van de website te weinig rekening is gehouden met de werkwijze van een zoekmachine. Een zoekmachine verkrijgt haar zoekresultaten door op regelmatige basis websites te indexeren (spideren). Dit doorgaande proces bepaalt waar de website binnen de zoekresultaten wordt gepositioneerd. Tijdens dit proces stuiten zoekmachines vaak op obstakels, waardoor een website niet of slecht vindbaar is in de zoekmachines.

Marktwerking
Tegenwoordig zie je door verschillende ontwikkelingen op het internet grote verschuivingen in het gebruik en keuzes van zoekmachines door eindgebruikers. vir2biz houdt deze ontwikkelingen voor u in de gaten en anticipeert daar direct op.

Wat wij voor u doen
Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie (SEO) zal uw website een betere positie behalen in de natuurlijke resultaten van de zoekmachines. Deze optimalisatie is gericht op het zoekmachine vriendelijk maken van uw website. En dus makkelijker vindbaar voor de indexeringsalgoritmes van zoekrobots.    

Maar er is nog meer….
Daar waar anderen stoppen gaat vir2biz verder. Op verzoek maken wij een analyse van uw website en een daarbij behorend marketing plan. Wij inventariseren uw wensen en adviseren u over de onbegrensde mogelijkheden van het internet. Naast betere vindbaarheid zijn er meer factoren van belang voor een succesvolle website, denk hier bijvoorbeeld aan social media.

Meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Google Adwords ondersteuning

Succes behalen met Google AdWords vraagt tijd, inspanning, ervaring, marketing kennis, verbeelding, marktonderzoek, kennis van promotietechnieken, studie en training. Dit alles combineren en beheersen is niet gemakkelijk. Veel doe-het-zelvers verliezen snel geld omdat ze hun onderbuik gevoel volgen en teleurgesteld zijn in de resultaten.

Met goed management en beheer leveren Google AdWords Campagnes alsmaar meer nieuwe bezoekers en klanten op. Omdat de perfect meetbare resulaten informatie geven over welke ingrepen, instellingen, zoektermen, advertenties, extenties, uitsluitingswoorden het meeste opleveren. Het verkeerd instellen, het niet-meten of negeren van deze succesbepalende factoren kost veel geld. Optimalisatie betekent alle aspecten van een AdWords account voortdurend nakijken en bijstellen in functie van de opbrengst. Zodat men niet zoveel mogelijk klikken maar wel zoveel mogelijk reacties krijgt.

vir2biz ondersteund en begeleid uw Adwords campagne. Wij starten uw campagne professioneel op, aan u daarna de keuze of wij deze voor u blijven monitoren en bijsturen of dat u dit in eigen beheer wilt doen.

Uw offerte binnen één werkdag in uw mailbox

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot het opstarten van een Google Adwords campagne, het optimaliseren van uw website of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan

Inloggen op vir2biz CMS/webcare