Optimaliseren voor meer internet bezoekers

Bekijk uw website eens door de ogen van uw klant

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is het verhogen van de online zichtbaarheid in de voornaamste zoekmachines en directories wanneer er op bepaalde zoektermen gezocht wordt.   

Veel websites zijn niet goed vindbaar in zoekmachines omdat er in de opbouw van de website te weinig rekening is gehouden met de werkwijze van een zoekmachine of de wensen en behoeftes van uw potentiele klant. Een zoekmachine verkrijgt haar zoekresultaten door op regelmatige basis websites te indexeren (spideren). Dit doorgaande proces bepaalt waar de website binnen de zoekresultaten wordt gepositioneerd. Tijdens dit proces stuiten zoekmachines vaak op obstakels, waardoor een website niet of slecht vindbaar is in de zoekmachines.

Marktwerking
Tegenwoordig zie je door verschillende ontwikkelingen op het internet grote verschuivingen in het gebruik en keuzes van zoekmachines door eindgebruikers. vir2biz houdt deze ontwikkelingen voor u in de gaten en anticipeert daar direct op.

MyCheckin

MyCheckin is een online ticket verkoop- en reserveringsysteem dat eenvoudig te koppelen is aan uw reeds bestaande website door middel van een embed (insluit) code. In het beheer systeem van MyCheckin kunt u vervolgens alles beheren en monitoren.

Meer informatie

Meer bezoekers op een organische manier

Wat wij voor u doen
Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie (SEO) zal uw website een betere positie behalen in de natuurlijke resultaten van de zoekmachines. Deze optimalisatie is gericht op het zoekmachine vriendelijk maken van uw website. En dus makkelijker vindbaar voor de indexeringsalgoritmes van zoekrobots.    

Maar er is nog meer….
Daar waar anderen stoppen gaat vir2biz verder. Op verzoek maken wij een analyse van uw website en een daarbij behorend marketing plan. Wij inventariseren uw wensen en adviseren u over de onbegrensde mogelijkheden van het internet. Naast betere vindbaarheid zijn er meer factoren van belang voor een succesvolle website, denk hier bijvoorbeeld aan social media.

Uw offerte binnen één werkdag in uw mailbox

Online offerte aanvraag

Wilt u een kostenindicatie met betrekking tot het optimaliseren van uw website of één van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Vraag uw offerte aan