24 november 2016

Weet u wat uw internet bezoekers op uw site doen?

Wat doet een bezoeker op uw website? Is uw website wel gebruiksvriendelijk? Kunnen uw klanten makkelijk vinden wat ze zoeken op uw website?

vir2biz gebruikt een online monitoring tool om het gedrag van al uw bezoekers real time vast te leggen. U ziet dus letterlijk welke velden opgevallen zijn, waar op geklikt wordt en waar ze overheen scrollen. Dit waardevolle tool is een aanvulling op (bijvoorbeeld) Google Analytics. Naast het aantal bezoeken kunt u exact zien wat het gedrag is geweest van de bezoeker op uw site door middel van een geanimeerde film.

Om geen toevallig moment opname te krijgen zal er voor langere tijd (minimaal 1 maand) gemonitord worden. Naar aanleiding hiervan kunt u uw website steeds verder optimaliseren om zo een maximaal rendement te behalen uit uw website en webshop. Hieronder een demo video hoe vir2biz ook uw website kan analyseren. 

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie