14 juni 2019

Webwinkelkeur voor Jafra Ine van Deursen

Sinds vandaag is de webshop van Ine van Deursen een officieel gecertificeerde Webwinkelkeu webshop. WebwinkelKeur is hét moderne webshop keurmerk inclusief klantbeoordelingen dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen.

WebwinkelKeur is het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Ze controleren of hun leden voldoen aan wetgeving en belangrijke informatie op een duidelijk manier op hun webwinkel vermelden. U als klant beoordeelt deze leden zodat ze weten hoe deze in de praktijk presteren. Op deze manier worden webwinkels zowel door u als door ons beoordeeld. Dubbele zekerheid dus!

Voor het keurmerk zijn in de door vir2biz gebouwde webshop enkele aanpassingen gemaakt. Zo heeft de webshop nu een uitgebreide klantenservice module zodat de shop volledig voldoet aan alle juridische- en wettelijke verplichtingen.


vir2biz is officieel Webwinkelkeur partner, wilt u meer informatie hierover neem dan contact met ons op.

Binnen één werkdag in uw mailbox

Snel online informatie aanvragen

Wilt u een informatie met betrekking tot een nieuwe website, het registreren van een domeinnaam of één  van onze andere diensten? Vraag dan vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan bij vir2biz.

Ja, ik wil graag meer informatie